Máté János mesterhármassal segítette győzelemhez a csapatot

Az NB III Keleti csoportjának 10. fordulójában Kisvárdára látogatott Nagy Sándor csapata, s 1-0-s hátrányból fordítva győzött magabiztosan.

NB III KELETI CSOPORT: 10. FORDULÓ

KISVÁRDA MASTER GOOD II–TISZAKÉCSKEI LC 1 – 4 (1 – 0)

Kisvárda, Várkerti Sporttelep, 150 néző. V.: Kátai G.

Kisvárda II: Odincov – Avetiszjan, Ene, Mihalik, Lakatos Cs. – Atamasz, Szőr(Vass) – Szentes D.(Sikorszki), Luscsik(Czérna), Himics – Jelena. Edző: Szabó Balázs

Tiszakécskei LC: Molnár M. – Oláh M., Fülöp, Kiprich, Farkas N. – Simon, Pongrácz (Horváth Ad.), Horváth Attila, Ternován(Galacs) – Zádori, Szabó D.(Máté)

gólszerzők: Jelena 34.’ illetve Máté az 54.’, 76.’ 90.’, Zádori 56.’

A mérkőzést Nagy Sándor, a Tiszakécskei LC vezetőedzője értékelte a klubunk honlapjának:

Nehéz mérkőzésre számítottunk és ez be is igazolódott. Ettől függetlenül az egész meccsen a mi akaratunk érvényesült, annak ellenére, hogy a hazaiak szerezték meg a vezetést. Kielemeztük a Kisvárda gyenge pontjait, amelyeket sikerült is kihasználni. Nagyon örülünk a győzelemnek és már készülünk is a jövő hétvégi DVSC elleni Magyar Kupa mérkőzésre, amelyen szintén szeretnénk sikeresen szerepelni.

A jövő héten nem lesz bajnoki mérkőzés. Csapatunk egy meccsel kevesebbet játszva, második a bajnoki tabellán, a BVSC ellen győzedelmeskedő Jászberény mögött. Mivel az Eger SE csak döntetlent játszott a Cegléddel, előztünk a pontvadászatban.

A következő napok viszont már a Debreceni VSC elleni Magyar Kupa csatáról szólnak majd. A sorsolás szeszélye folytán az egyik legnagyobb múltú magyar klub került szembe velünk. Mind a játékosoknak, mind a szurkolóknak hatalmas élmény lehet ez a mérkőzés. Igazi futballünnep lehet a Sportcentrumban, hiszen az ellenfél kiléte mellett készülhetünk a szombat esti villanyfényes találkozóra. Zúgjon ott is a Hajrá Kécske!

Szép volt fiúk!

fotók forrása: kisvardafc.hu

TLC