Akkor győztünk, most is ez a cél

Az NB III Keleti csoportjának 13. fordulójában a Tiszakécskei LC NB III-as labdarúgó csapata Balassagyarmatra látogat. Szép emlékeket őrzünk az Ipoly partjáról…

Balassagyarmatra szép emlékekkel utazhatunk, hiszen a Nógrád megyei csapat sporttelepén harcoltuk ki, megyei I-es bajnokként az NB III-as szereplést 2017 júniusában. Igazi örömünnepet kerekítettünk anno az Ipoly-parton. Az akkori gárda vezetőedzője Nyilas Elek ma szakmai igazgató, a játékosok közül pedig Csáki Róbert, Kocsis Gábor, Oláh Máté és mostanra újra Káli Tábor és Benkó Bence  is a jelenlegi első keretünk tagja.

 

Emlékek 2017-ből

Ezúttal is a győzelem a cél:

A jelenlegi Balassagyarmati VSE jó sorozatban van, négy meccse veretlen a bajnokságban, jelenleg a 9. helyen áll a tabellán, még a mi gárdánk vezeti a pontvadászatot és hét mérkőzés óta nem talált legyőzőre a Keleti csoportban.

A találkozó előtt Nagy Sándor vezetőedző nyilatkozott klubunk honlapjának:

A céljaink elérése érdekében minden meccset szeretnénk megnyerni. Ennek az útnak a következő állomása a balassagyarmati mérkőzés, ami nem lesz könnyű, hiszen ellenfelünk erős csapat, jó futballistákkal. Emellett remek sorozatban vannak. Nehéz mérkőzésre számítok.

Hajrá Kécske! Folytassuk a jó sorozatot!

TLC

(felső fotó forrása: Kécskei Krónika, Sipos Bence)