Ha Balassagyarmat – Tiszakécske, akkor 0 – 1

Erős ellenfél ellen, nehéz meccsen van túl a kécskei labdarúgó csapat. Nagy Sándor tanítványai három ponttal tértek haza és továbbra is vezetik a bajnokságot.

A mérkőzés beharangozójában már felidéztük azt a bizonyos 2017-es osztályozó párharcot, amikor is itthon és idegenben is 1-0-s kécskei siker született. Nos, úgy látszik, három a magyar igazság, hiszen a harmadik közös meccsünk is ezzel az eredménnyel zárult.

Nagyon fontos ez számunkra, mivel az újabb három ponttal továbbra is vezetjük az NB III Keleti csoportját.

A balassagyarmati mérkőzésről Nagy Sándor, csapatunk vezetőedzője nyilatkozott klubunk honlapjának:

Kalandos körülmények között érkeztünk meg a mai napon Balassagyarmatra (egy baleset miatt a tervezettnél jóval később érkezett meg a csapat busza a Nógrád megyei településre, így a mérkőzés is 15 perccel később kezdődött el. a Szerk.). Úgy gondolom, hogy az eddigi legnehezebb bajnoki mérkőzésünkön vagyunk túl. Nem játszottunk jól, kevés lehetőséget tudtunk kialakítani az ellenfél kapuja előtt. Egy jól futballozó hazai csapattal mérkőztünk. Végül a csapat erejét is mutatja, hogy egy ilyen meccset sikerült győzelemmel abszolválni. A célunkat elértük, hiszen hazavisszük a három pontot a Tisza partjára. Köszönjük szurkolóinknak, hogy elkísértek bennünket és végig támogattak a 90 perc során.

2020.10.10. NB III Keleti csoport 13. forduló

Balassagyarmati VSE – Tiszakécskei LC 0 – 1(0 – 0)

Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont. Vezette: Kátai Gábor (Zsákai Milán, Dobos Dávid)

Balassagyarmat: Megyeri- Nagy, Benkő-Bíró, Lami, Pallagi, Pécsi(Klinger), Szita, Hamar(Erdélyi), Király, Kicsi, Fejes

Tiszakécskei LC: Molnár- Oláh, Fülöp, Kiprich, Farkas- Horváth Ad.(Pál), Horváth Att., Pongrácz, Ternován(Galacs), Simon(Szabó)- Máté

gólszerző: Kiprich a 69. percben

A bajnokságban 8 meccse veretlen csapatunk legközelebb október 18-án a Tiszafüred gárdáját fogadja. Érdekes meccs lesz, több régi ismerőssel.

Szép volt fiúk! Hajrá Kécske!

TLC