U14: Kiütéses kécskei siker tucatnyi góllal

Tímár Zoltán tanítványai 12 gólt rúgtak a Ceglédi VSE gárdájának. A mérkőzést a vezetőedző értékelte a tiszakecskefoci.hu-nak:

Szombaton Cegléd fiataljai látogattak Tiszakécskére. A mérkőzés elejétől kezdve a végéig mi uraltuk a játékot, játékosaink könyörtelenül kihasználtak minden lehetőséget, és végül tízgólos győzelmet arattak. 
Már a félidőben eldőlt, hogy kié lesz a három pont, de ennek ellenére a második félidőben is élvezetes játékkal rukkoltunk elő, végig ötletesen, és gólra törően fociztunk. Ahogy haladunk a bajnokságban úgy érik össze csapatjátékunk, a túlzott egyénieskedés nem jellemző, sőt az öltözői hangulat is egyre jobb. Megérett az idő, hogy Sári Márkó is a kiemeltek közé kerüljön, hisz fordulóról-fordulóra jobb teljesítményt nyújt. Csatárként mindig gólveszélyes tud lenni, azonban a társak kiszolgálásában is jeleskedik. Sebességével labdával, és anélkül is a többiek fölé nő, párharcait nagy százalékban nyeri.
Vasárnap Szolnokra utazunk, addig is Hajrá Kécske!

MLSZ U14 II. osztály Dél – Keleti csoport 7. forduló

Tiszakécske VSE – Ceglédi VSE 12 – 2 (7 – 1)

A tiszakécskei gólszerzők: Vári Mátyás 3, Kecskés Barna 2, Klemenc Patrik 2, Sári Márkó, Radics Kristóf, Keskeny Armand, Utasi Brendon, Nagy Boldizsár(öngól)

A kécskei csapat jelenleg az 5. helyen áll a 16 csapatos pontvadászatban.

Szép volt fiúk! Hajrá Kécske!

TLC