Folytatódott a győzelmi széria

A Tiszakécskei LC labdarúgócsapata az NB III Keleti csoportjának 14. fordulójában a Tiszafüredi VSE gárdáját fogadta és két szépségdíjas gólt szerezve 2-1-re győzött.  

Október 18-án találkozott egymással a két Tisza-parti gárda a Sportcentrumban. A Füred 4. még a Kécske az 1. helyen várta a bajnokit. Már csak a helyezéseket tekintve is sejthető volt, hogy nem vár könnyű meccs Nagy Sándor csapatára. Igaz, a TLC játékosai végig mezőnyfölényben futballoztak, összességében a 2-1 a vendégekre hízelgő.

Érdekesség, hogy az ellenfél keretében három ex-kécskei labdarúgó is helyet kapott. Kalmár, Háda és Ladányi közül utóbbi nem lépett pályára.

A meccsen gyönyörű kécskei gólok születtek: Galacs Erik hatalmas szóló után lőtte el a labdát a vendég kapus mellett, még Pál András a jobb oldalról vágta fel a labdát a léc alá. Emellett ne felejtsük el Kiprich kapufáját sem!

Szurkolóink ezúttal is derekasan biztatták a csapatot, amely magabiztosan tartotta itthon a nagyon fontos 3 pontot.

2020.10.18. NB III Keleti csoport, 14. forduló, Tiszakécske Városi Sportcentrum, 450 néző

Tiszakécskei LC – Tiszafüredi VSE 2 – 1(0 – 0)

TLC: Molnár- Oláh, Fülöp(Pál),Kiprich, Farkas- Ternován, Pongrácz(Szabó), Horváth Att., Simon- Galacs(Káli), Máté

TVSE: Sándor- Mészáros, Szabó, Tóth(Vincze), Szövetes, Csiki(Haász), Kalóz, Barzsó(Szanku), Gajda(Barna), Háda, Kalmár

gólszerző: Galacs az 53., Pál a 74. ill. Barna a 85. percben

Nagy Sándor vezetőedző, Tiszakécskei LC: Nehéz mérkőzésen vagyunk túl. A lényeg az, hogy a fiúk ma is megtettek mindent a győzelemért. Megérdemelten szereztük meg a három pontot. Uraltuk a meccset, talán az eredmény sem tükrözi azt a fölényt, amelyben futballoztunk.

Tóth Tibor vezetőedző, Tiszafüredi VSE: Megérdemelt hazai győzelem született. Amennyire lehetett megnehezítettük a Tiszakécske dolgát. Az első félidőben teljesen partiban voltunk velük. A második játékrészben kétgólos előnyre tettek szert, de a végén vissza tudtunk jönni a mérkőzésbe. Nem szabad elfelejteni, hogy mi továbbra is a bentmaradásért küzdünk, a Tiszakécskének teljesen mások a céljai. Úgy gondolom, hogy ezt a különbséget amennyire lehetett eltüntettük a pályán.

Galacs Erik labdarúgó, Tiszakécskei LC: Eddig egy gólt szereztem a Füzesgyarmat ellen. Viszonylag kevesebb játéklehetőségem volt az elmúlt időszakban, most a mester berakott a kezdőcsapatba és igyekeztem meghálálni a bizalmat. Salgótarjánban is nyerni szeretnénk.

 Csapatunk újabb győzelmével már kilenc mérkőzés óta veretlen a bajnokságban. Ebből csupán egy eredmény a döntetlen, a többi győzelem. Reméljük a jövőhéten két számjegyűre vált ez a szép széria! Akkor idegenben, a Salgótarján otthonában kell helyt állniuk a fiúknak.

Szép volt fiúk! Hajrá Kécske!

TLC

(fotó forrása: Sipos Bence, Kécskei Krónika)