U19: Kiütés a Kerekegyháza ellen

Az U19-es fiú csapatunk pénteken a Kerekegyháza ellen aratott fölényes győzelmet. A találkozót Ádám Sándor vezetőedző értékelte:

Október 16-án, pénteken délután  U19-es fiaink  a Kerekegyházi SE csapatát fogadták a Sportcentrumban. A mérkőzés elején biztonságos labdabirtoklásra rendezkedtünk be, így próbáltuk szabályozni a mérkőzés tempóját. Az első negyedóra végén egy ritmusváltást követően, védőjét maga mögé utasítva Alberti Dániel emelte át 18 méterről a kimozduló vendég kapust, megszerezve ezzel a vezetést. Néhány perc múlva egy oldalról elvégzett szabadrúgás utáni kavarodásból a vendégek jöttek ki jobban és szerezték meg egyenlítő találatukat. A szünet előtt még Lovas Andor mattolta a kerekegyházi védelmet egy remek bal oldali elfutás utáni pontos befejezéssel 2-1.
A szünet után, bár nagy elánnal kezdtek a vendégek, mégis mi szereztünk gólt. Lovas Kristóf passzolta be az üres kapuba a testvéröccse (Andor) által beadott labdát 3-1. Az utolsó 35 percben már az történt a pályán, amit a kécskei fiúk akartak. Bár a kerekegyháziak mindvégig becsülettel küzdöttek, végül még Tóth Marcell, Lovas Kristóf és Lovas Andor is betalált kapujukba, beállítva ezzel a 6-1-es végeredményt. Minden csapattag kivette a részét ebből a győzelemből is. Külön dicséret illeti Lovas Zsombort, aki a középpálya motorjaként védekezésben és támadásban is kiemelkedőt nyújtott, és Alberti Dánielt, aki  kétszer is önzetlenül lepasszolta a labdát ígéretes helyzetben, biztos gólhoz juttatva ezzel csapatát. Szép volt Fiúk!
Mozgalmas hét következik a csapat életében, szerdán 16:00-kor Makó csapatát fogadjuk, pótolva ezzel egy elmaradt mérkőzést, vasárnap délben pedig a nagy rivális Orosháza látogat majd a Sportcentrumba. Hajrá Kécske!

MLSZ U19 III. osztály Dél – Keleti csoport 8. forduló
Tiszakécske VSE – Kerekegyházi SE 6 – 1(2 – 1)
kécskei gólszerzők: Lovas Kristóf 2, Lovas Andor 2, Alberti Dániel, Tóth Marcell

A csapat jelenleg harmadik helyen áll a 14 csapatos bajnokságban.

Szép volt fiúk! Hajrá Kécske!

TLC