Salgótarjánban lépünk pályára a bajnoki pontokért

Az NB III Keleti csoportjának 15. fordulójában a Tiszakécskei LC labdarúgói Salgótarjánban lépnek pályára.

A salgótarjáni klub idén ünnepeli 100 éves fennállását. Jelenleg az NB III Keleti csoportjának 15. helyén állnak. A legutóbbi négy mérkőzésükön vereséget szenvedtek, előtte a DVSC II ellen sikerült nyerniük idegenben 3-2-re.

Nagy Sándor tanítványa a tabella éléről várják az összecsapást. Siker esetén a 10. veretlen mérkőzésünk lehet a vasárnapi. Nincs azonban jelenleg könnyű helyzetben a mester, hiszen sérülések és eltiltások miatt csökkent a bevethető labdarúgóink száma.

A salgótarjáni mérkőzéssel kapcsolatban Nagy Sándor nyilatkozott a tiszakecskefoci.hu-nak:

Minden nehézség ellenére győzni szeretnénk Salgótarjánban. Akármilyen összeállításban lépünk pályára, csak a győzelem az elfogadható, célunk elérése érdekében. Nem lesz könnyű meccs, hiszen a Salgótarján veszélyes csapat, jó játékosokkal.

meccstörténelem:

A két település labdarúgó csapatai 1994 és 1999 között az NB II-ben 8 alkalommal játszottak bajnoki mérkőzést. Egy győzelemmel többet számlálnak a Nógrád megyeiek, de a gólkülönbség terén már nálunk van az előny. Vasárnap lehet tovább javítani.

szurkolói információk: 

Fontos információ, hogy a Magyar Közlöny legfrissebb számában megjelenő csütörtök esti kormányrendelet szerint október 23-tól a szabadtéri rendezvényeken, így például a labdarúgó-mérkőzéseken is kötelező az orvosi maszk használata.

Hajrá Kécske!

TLC

montázs forrása: magyarfutball.hu

(felső fotó: Sipos Bence, Kécskei Krónika)