Már 40 pont van csapatunk neve mellett

A sok sérült, hiányzó ellenére is magabiztos győzelmet aratott a Tiszakécskei LC a bajnokság 15. fordulójában, Salgótarjánban.

Nem volt könnyű dolga a mérkőzés előtt a tiszakécskei szakmai stábnak, hiszen rengeteg a sérültünk és eltiltás miatt is hiányoztak a csapatból. Így fordulhatott elő az a ritkán látott szituáció is, amely a vasárnapi mérkőzés 87. percében történt: Nagy Sándor mester Káli Tibor helyére az egyébként kapus Tajti Norbertet küldte be a csatársorba.

Mindezen nehézség ellenére, akik felvették a sárga mezt és kifutottak a Szojka Ferenc Stadion rendkívül felázott gyepére szívüket-lelküket kitették a pályára és hazahozták a Tisza partjára a nagyon fontos három bajnoki pontot. Egyáltalán nem volt sétagalopp a meccs, rengeteg test a test elleni párharc tarkította. Csúsztak másztak a játékosok és született három szép kécskei találat.

2020.10.25. NB III Keleti csoport 15. forduló

Salgótarjáni BTC – Tiszakécskei LC 1 – 3(1 – 3)

SBTC: Puporka – Hegedűs, Szabó(Fülöp), Nemes, Simó, Sárközi, Bata, Tarlósi, Bocsi, Boros, Gazdag(Bakos)

Tiszakécskei LC: Molnár – Farkas, Pácsa(Zvara), Kiprich, Szabó D.- Ternován, Horváth Att., Simon, Pál, Galacs, Káli(Tajti)

gólszerzők: Tarlósi a 14. percben büntetőből illetve Galacs a 4., Simon a 33., Pál a 36. percben

 Galacs Erik szerezte az első gólt.

Nagy Sándor vezetőedző, Tiszakécskei LC:

Nehéz héten vagyunk túl. A mai napon egy nagyon mély talajú pályán, küzdelmes meccsen arattunk győzelmet. A fiúk tették a dolgukat, okosan, taktikusan játszottak, úgyhogy minden dícséretet megérdemelnek. Ezúttal is szeretném megköszönni, hogy szurkolóink ilyen messzire elkísértek bennünket és a zord időjárási körülmények ellenére is végig buzdítottak bennünket.

Eddig szándékosan nem részleteztük a beszámolók alkalmával a tabella állását. Mostanra azonban már eltelt 15 forduló, így ideje jobban szemügyre venni a Keleti csoport tabelláját. Örömteli, amit látunk; 40 ponttal, toronymagasan vezeti a Tiszakécskei LC a bajnokságot. A Füzesgyarmaton a mai napon megbotló Jászberény már 5 pont hátrányban. A többiek pedig még messzebb. Igaz, vannak, akik meccshátrányban vannak. Legközelebb a sereghajtó Mezőkövesd II-t fogadjuk, november 1-én a Sportcentrumban.

Szurkoljunk továbbra is a csapatnak! Együtt elérhetjük a végső célt!

Szép volt fiúk! Hajrá Kécske!

TLC