A Mezőkövesd II lesz a vasárnapi ellenfél

Jön az NB III Keleti csoportjának 16. fordulója. A Tiszakécskei LC labdarúgó csapata a Mezőkövesd Zsóry FC II gárdáját fogadja a Sportcentrumban.
Felhívjuk minden szurkoló figyelmét arra, hogy a mérkőzés kizárólag védőmaszkban látogatható!

Vasárnapi ellenfelünk jelenleg a tabella utolsó helyén áll, viszont az utóbbi időben jobb eredményeket is elért: Októberben Cegléden döntetlent játszottak, még Tiszaújvárosban győzni tudtak.

A Tiszakécskei LC továbbra is remek szériában van. 10 mérkőzéses veretlenségi sorozatot (ebből kilenc győzelem) kell folytatnunk vasárnap, hogy továbbra is magabiztosan vezessük a bajnokságot! Ez sem lesz könnyű meccs, végig dominálnunk kell és itthon tartani a pontokat!

Nagy Sándor csapatunk vezetőedzője osztotta meg gondolatait a tiszakecskefoci.hu olvasóival:

Izgatottan várjuk a hétvégi meccset, ezúttal is maximális hozzáállással készültünk ellenfelünkből, amelynek ismerjük erősségeit és gyenge pontjait is. Nehéz mérkőzésre számítunk. Ellenfelünknek fiatal, tehetséges játékosai vannak, de nekünk nem lehet más célunk csak a győzelem. 

szurkolói információk:

A mérkőzés a kormányrendelet értelmében csak védőmaszkban látogatható! Szurkolóink csak így léphetnek be a Sportcentrum területére!

Azt a személyt, aki a mérkőzés közben szájmaszk nélkül van jelen, a sportrendezvény szervezője köteles a látogatásból kizárni.

Beteg, tünetekkel rendelkező egyén nem léphet be a Sportcentrumba. A nézőtéren való elhelyezkedésnél a minimálisan ajánlott 1,5 – 2 méter (2 szék) védőtávolság betartása javasolt, klubunk és Tiszakécske Város Önkormányzata állásfoglalása alapján.

Betartandó szabályok

– Kézmosás – szappanos és/vagy kézfertőtlenítő szer alkalmazása

– Szabályos maszkviselés

– Megfelelő távolságtartás, kézfogások és egyéb személyes fizikai érintkezések kerülése

– A lehetséges tünetek folyamatos figyelése, testhőmérséklet ellenőrzése

– Tünetek és szoros kontakt esetén tesztelés elvégzése javasolt a fertőzés kizárása, illetve a továbbadásának elkerülése érdekében

– A mindenkor érvényes kormány által kiadott rendeletek, egyéb jogszabályok betartása és az ajánlások betartása

Kérjük a szurkolókat, hogy a mérkőzésre hozzák magukkal személyi igazolványukat és lakcím kártyájukat!

A vendég szurkolók a műfüves csarnok felőli (Strand utca) VENDÉG bejáraton léphetnek be a Sportcentrumba!

TLC

(fotó: Sipos Bence)