Megvan zsinórban a 10. győzelem!

A veretlenségi sorozat pedig már 11 mérkőzést számlál. A listavezető kécskei csapat ezúttal a Mezőkövesd Zsóry FC II ellen szerezte meg a három pontot.

Nagy Sándor tanítványai november elsején is pályára léptek a bajnokságban. Az ellenfél az a sereghajtó mezőkövesdi csapat volt, amely erre a találkozóra alaposabban meg volt erősítve visszajátszókkal.

Ennek ellenére a meccs hatalmas kécskei fölényben telt. Sorra dolgozták ki Horváth Attiláék a helyzeteket. Sajnos a lehetőségek kihasználásával kapcsolatban lehet némi hiányérzetünk. Mindenestre ilyen meccs is van, amikor a szerencse elpártol a támadóktól. Erre azonban a szezon végén már senki nem fog emlékezni, hiszen győztünk. Marad a kőbe vésett végeredmény a történelemkönyvek számára és az, hogy ezzel a három ponttal már 43 pontot számlálunk.

A fiúk megtettek mindent a siker érdekében. Igaz, a mezőny egyik legjobbja, csapatkapitányunk Horváth Attila két sárga lapot kapott, így nem játszhat a nehéznek ígérkező, idegenbeli BVSC-Zugló elleni mérkőzésen.

2020.11.01. NB III Keleti csoport 16. forduló

Tiszakécske, Városi Sportcentrum, 300 néző

Tiszakécskei LC – Mezőkövesd Zsóry FC II 2 – 1(1 – 0)

Tiszakécskei LC: Molnár – Oláh, Kiprich, Horváth Ad.(Zvara),Farkas-Ternován, Horváth Att., Simon, Pál-Galacs(Szabó D.), Máté(Káli)

Mezőkövesd Zsóry FC II: Fedinisinec – Sike (Horváth B.), Bencze, Tóth D., Seres (Laczkó), Vajda, Gíber, Kovács D., Porkoláb, Katanec, Tóth M. (Baranyi)

gólszerzők: Máté a 22., Horváth Attila az 56., ill. Gíber a 75. percben

kiállítva: Horváth Att. a 93., ill. Katanec a 90. percben

Nagy Sándor vezetőedző, Tiszakécskei LC: Megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. Az eredmény nem tükrözi a játék képét, hiszen nagyobbnál-nagyobb helyzeteket hagytunk ki. Mindig nehéz felkészülni egy második csapatból, hiszen nem lehet tudni, hogy kik játszanak vissza. Ilyen erős összeállításban még a Mezőkövesd II-es csapata nem játszott. Igaz, ha az ordító helyzeteinket berúgjuk nem tettük volna magunknak ilyen nehézzé a mérkőzést.

Elek Norbert vezetőedző, Mezőkövesd Zsóry FC II: Megérdemelten nyert a hazai csapat. Sok helyzetük volt, de nem rúgtak be mindent. Próbáltuk megnehezíteni a dolgukat, kicsit pontosabban is játszhattunk volna, de a csapat küzdeni tudásával és lelkesedésével elégedett vagyok.

Horváth Attila labdarúgó, Tiszakécskei LC: Nehéz mérkőzés volt, talán nehezebb is mint amire számítottunk, bár tudtuk, hogy nem lesz egyszerű. Megvoltak a helyzeteink ahhoz, hogy ezt a meccset sokkal könnyebbé tegyük, de ma azok kimaradtak.

A csapat a következő fordulóban, november 8-án a BVSC – Zugló vendége lesz Budapesten.

Szép volt fiúk! Továbbra is Hajrá Kécske!

TLC

(fotó forrása: Sipos Bence/Kécskei Krónika)