U17: Kinyíltak a gólcsapok

U17-es csapatunk legutóbbi mérkőzéseiről a gárda vezetőedzője Benke József tájékoztatta honlapunkat:
Az elmúlt három fordulóban a tabella hátsó régiójában lévő csapatokkal játszottunk. A mérleg két nagyarányú győzelem és egy nem várt vereség volt.
Elsőként Makó csapatát fogadtuk. Az egész mérkőzésen irányítani tudtuk a eseményeket, a gólok is hamar jöttek, meg sem álltunk hatig, amire ellenfelünk csak egy góllal tudott válaszolni.
TVSE – M-Foci KFT   6 – 1
G.sz.: Török M., Nemcsek T., Halasi M., Jóljárt H., Gyenei A., Rottár K.
A következő fordulóban Kerekegyháza csapata látogatott hozzánk. Az első fél órában nem nagyon találtunk fogást a kereki csapaton, több gólhelyzetet is ki  tudtak alakítani de szerencsénkre a hálónk érintetlen maradt, fél óra játék után sikerült ellenfelünk kapuját bevenni ezután beindult a gólgyártás, hét gólig meg se álltunk.
TVSE – Kerekegyházi SE   7 – 0
G.sz.: Csongor B(2), Hegedűs A., Halasi M., Ludvigh Z., Kemény D., Török M.
Következett Orosháza csapata. Ismét jól kezdtük a mérkőzést, már az elején eldönthettük volna, három ziccert is elhibáztunk köztük egy büntetőt. Ez meg is bosszulta magát, ellenfelünk egy büntetőből megszerezte a vezetést az első félidő vége előtt. Ezen a mérkőzésen nagyon sok hibával játszottunk amit az orosházi csapat rendre góllal büntetett. Ezek tükrében megérdemelten vitték el a három pontot.
TVSE – OMTK-ULE 1913    0 – 4
Szép volt fiúk! Hajrá Kécske!
TLC