Komoly erőpróba vár ránk idegenben

Az NB III Keleti csoportjának 17. fordulójában két rangadót is játszanak vasárnap, hiszen a Tiszakécskei LC a BVSC-Zugló vendége lesz, még a második Jászberény Egerbe utazik.

Csapatunk a jó erőkből álló és a hozzánk hasonlóan komoly terveket szövögető BVSC-Zugló vendége lesz. A budapestiek jelenleg a hatodik helyen állnak, karnyújtásnyira a dobogótól. A közelmúltban edzőváltáson is átestek, kérdés mennyire rázza majd fel a hazaiakat az új tréner érkezése vasárnapra.

Mi abban bízunk, hogy folytatódik a győzelmi szériánk. Van mire büszkének lennünk. Csapatunk kiválóan teljesít az ősszel.

A vasárnapi bajnokival kapcsolatban Nagy Sándor, vezetőedző nyilatkozott a tiszakecskefoci.hu-nak:

Erre a mérkőzésre is ugyanúgy készülünk, ahogy az eddigi bajnokijainkra. Nagyon jó ellenféllel játszunk. A mi fő célunk továbbra is a pontok gyűjtése, hogy elérhessük kitűzött célunkat.

meccstörténelem:

Érdekesség, hogy eddig kétszer találkoztunk soros ellenfelünkkel bajnoki mérkőzésen, az 1997-1998-as szezonban az NB I-ben. Akkor kimondottan két gólgazdag mérkőzést játszottunk. Mindkétszer hat gól esett. Ha ez az átlag marad, jól járnak a meccsre kilátogató szurkolók.

szurkolói információk:

bvsc.hu:

,,A kormányrendelet alapján továbbra is kötelező a maszk használata a sportrendezvényeken is. Továbbá a szerda éjféltől életbe lépett rendkívüli jogrend a távolságtartás betartását is megköveteli. Kérjük szurkolóinkat ezek betartására!

Szerda éjféltől Magyarország Kormánya újra rendkívüli jogrendet vezetett be a koronavírus-járvány miatt. Az új szabályokról és intézkedésekről kiadott kormányrendelet szerint szigorították a rendezvényekre vonatkozó szabályokat is. Ezek természetesen a BVSC-Zugló létesítményeire és sportrendezvényeire is vonatkoznak!

A maszk használata továbbra is kötelező ezeken a sporteseményeken is. Valamint a rendelet a távolságtartás betartását is megköveteli azzal a plusz megkötéssel, hogy csak minden harmadik széken lehet helyet foglalni. Ezt az uszodában és a Szőnyi úti stadionban is igyekeztünk egyértelműen jelezni szurkolóink számára a székek leragasztásával. A 1,5 méteres távolságtartás betartása a létesítmény teljes területén kötelező! Ezt a mérkőzések alatt emelt számú biztonsági személyzet fogja ellenőrizni. Közös érdekünk ezen intézkedések betartása, kérjük szurkolóinkat, hogy együtt segítsük a járvány visszaszorítását!”

A vendég szurkolók a V1, és V2-es szektorokban foglalhatnak helyet, a jegyeket a helyszínen tudják megvásárolni. Bejárat és a vendégpénztár a Teleki Blanka utca felől a gazdasági bejáratnál lesz.

Hajrá Kécske!

TLC

(montázs forrása: magyarfutball.hu, fotó: Sipos Bence)