Ezúttal vereség lett a vége

Megszakadt labdarúgó csapatunk nagy sorozata. A BVSC otthon tartotta a három pontot.

Nagy sorozat végére került pont november 8-án, a Szőnyi úton. Tudtuk, hogy erős ellenféllel találkozunk, de Nagy Sándor tanítványai ezúttal is a győzelemért léptek pályára. A mester dolgát nem könnyítette meg, hogy sok a sérültünk, és eltiltás miatt is volt hiányzónk. Rossz hír, hogy ezután a mérkőzés után is lettek újabb eltiltottak. Most hiányzott többek között Horváth Attila, Fülöp Noel és Pongrácz Viktor, legközelebb piros lap miatt Kiprich Dávid és sárga lapok miatt Farkas Norbert sem állhat a vezetőedző rendelkezésére. Sajnos, a mai meccsel kapcsolatban a játékvezetők tevékenysége is megérne még egy bekezdést…

2020.11.08. NB III Keleti csoport, 17. forduló

BVSC-Zugló – Tiszakécskei LC 3 – 1(2 – 1)

vezette: Kubicsek Máté (Jakab Bálint, Rózsás Rita)

BVSC: Horváth G.- Érsek, Tóth, Murai(Hrepka), Kelemen(Fisli), Pintér(Somodi), Schrammel(Komódi), Simon, Balázs, Balogh, Kovács

Tiszakécskei LC: Molnár- Oláh, Kiprich, Horváth Ad.(István), Farkas- Szabó, Pál, Simon, Ternován- Galacs(Zvara), Máté(Benkó)

gólszerzők: Murai 2, Kelemen ill. Oláh

kiállítva: Érsek ill. Kiprich

A mérkőzést Nagy Sándor, a Tiszakécskei LC vezetőedzője a következőképpen értékelte:

Azt tudtuk, hogy előbb-utóbb minden sorozat megszakad, ennek ellenére nagyon fáj ez a vereség. Nagyon nehéz volt 14 ember ellen játszani. Ettől eltekintve a BVSC érdemei nem csorbulnak, nekik gratulálok a győzelmükhöz. Mi kielemezzük ezt a mérkőzést is és készülünk a következő bajnokira.

Csapatunk továbbra is vezeti a bajnokságot, de az Egerben győzedelmeskedő Jászberény 2 pontra megközelítette. A következő fordulóban szintén nehéz meccs vár csapatunkra, hiszen a negyedik pozícióban állomásozó Sényő érkezik Tiszakécskére.

Szurkoljunk akkor is a csapatnak!

Továbbra is Hajrá Kécske!

TLC

(fotó forrása: BVSC facebook)