Őszi bajnok lett a Tiszakécskei LC

Putnokon győzött 3-0-ra a tiszakécskei labdarúgócsapat, s az újabb három ponttal megszerezte az őszi elsőséget az NB III Keleti csoportjában.

Az élen várta a 19. fordulót Nagy Sándor legénysége. Ugyanakkor nem várt könnyű feladat a csapatra. Nem csak azért, mert még mindig vannak sérültek és eltiltottak, hanem mert a Putnok a helyezése ellenére szervezett focit játszik.

A meccs aztán úgy alakult, ahogy előzetesen eltervezhette a szakmai stáb. A gyors kécskei gól megnyugtatta a fiúkat. A saját játékunkat játszhattuk, s ráadásul még az első játékrészben két putnokit ki is állított a játékvezető.

A második félidőben még sok helyzetet kialakítottunk és kapufát is lőttünk. Megérdemelt kécskei siker született.

2020.11.22. NB III Keleti csoport 19. forduló

Putnok FC – Tiszakécskei LC 0 – 3(0 – 1)

Putnok, Várady Béla Sportközpont, vezette: Sándor (Sztányi, Benkő)

Putnok FC: Pápai- Gubacsi, Horváth Cs., Magyar(Takács), Dr. Csirszki(Galambosi), Pataki(Sramkó), Mahalek, Lakatos, Keményffy, Budaházi, Ádám(Szilágyi)

Tiszakécskei LC: Molnár- Oláh, Horváth Ad., Zvara, István(Szabó)- Ternován, Horváth Att., Pongrácz(Pácsa), Pál(Káli)- Máté(Galacs), Simon

gólszerzők: Oláh a 11.-, Pál a 49.- és Káli a 88. percben

kiállítva: Lakatos a 31. és Keményffy a 32. percben

Nagy Sándor (vezetőedző, Tiszakécskei LC) értékelése:

Tudtuk, hogy szervezett jó futballt játszó csapathoz érkezünk, s ezt be is bizonyították nekünk. Szerettünk volna a mérkőzés elején gólt szerezni, ami sikerült is, így nyugodtan játszhattuk a saját játékunkat. Jött is az újabb gól, amit a játékvezető les címén nem adott meg, majd kettős emberelőnybe kerültünk. A kiállítás inkább minket zavart meg, az első félidőben már nem találtuk a fogást az ellenfélen.

A szünetben rendeztük a sorokat, így a második játékrész elején sikerült újabb gólt szereznünk. Sok helyzetet dolgoztunk ki, de a Putnok az emberhátrányban is szervezetten játszott.

Külön gratulálok Káli Tibornak, aki a mérkőzés végén megszerezte csapatunk harmadik, önmaga első NB III-as gólját.

Szimpatikus ellenféllel játszottunk, összességében megérdemelten nyertünk.

A csapat ezzel a győzelemmel bebiztosította őszi elsőségét. Ráadásul a közvetlen üldöző Jászberény pontokat vesztett a DVSC II ellen, így jelenleg 4 pont előnnyel várjuk a folytatást.

Idén még lesz két előre hozott tavaszi forduló: Jövőhét vasárnap Tállyára utazik a csapat, még december 6-án a Hatvant látjuk vendégül a Sportcentrumban. Bízzunk a további sikeres folytatásban!

Szép volt fiúk! Hajrá Kécske!

TLC