Jön az első ,,tavaszi”!

November 29-én vasárnap már előrehozott tavaszi fordulót rendeznek az NB III Keleti csoportjában. Csapatunk ismét idegenben, ezúttal a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Tállyán mérkőzik.

A Tállya KSE a 16. helyen áll a 20. csapatos pontvadászatban, legutóbbi három bajnoki meccsét egyaránt elveszítette. Utoljára a Cegléd győzte le őket 2-0-ra a tállyai sporttelepen.

Tállya település a Szerencsi járásban található, a község teljes lakossága 1892 fő. A híres Tokaj-hegyaljai borvidéken fekszik, Miskolctól 45 km-es távolságra.

A tállyai csapatot augusztus 2-án a bajnokság 1. fordulójában a Tiszakécskei LC gárdája 2-0-ra győzte le a Sportcentrumban. A gólokat Pongrácz Viktor és Farkas Norbert szerezték.

A november 29-én 13.00 órakor sorra kerülő mérkőzéssel kapcsolatban Nagy Sándor, a Tiszakécskei LC labdarúgó csapatának vezetőedzője nyilatkozott honlapunknak:

Ez egy újabb állomás lesz, amelyet sikeresen szeretnék megvívni. Felkészültünk a Tállyából és a győzelemért utazunk el. Fő cél a három pont megszerzése.

Ha a Tiszakécskei LC megszerzi a győzelemért járó három pontot Tállyán, akkor az idei utolsó forduló eredményeitől függetlenül már biztosan az élen várhatja 2021-et.

A mérkőzés a koronavírus járvánnyal kapcsolatos intézkedések értelmében zárt kapus lesz. Szurkolók nem látogathatják.

Mindent bele fiúk! Hajrá Kécske!

TLC