2020 utolsó bajnokija következik

Az NB III Keleti csoportjának 21. fordulójában a Tiszakécskei LC labdarúgó csapata az FC Hatvan gárdáját fogadja a Sportcentrumban zárt kapus mérkőzésen.

Csapatunk az első helyről várja a holnapi meccset, még a hatvaniak a 14. pozícióból szeretnének előrébb kerülni. A TLC előnye jelenleg 1 pont a Jászberény előtt, de a jászságiak neve mellett már egy meccsel több szerepel. Ha holnap sikerrel vesszük a hatvaniak elleni csatát, 4 pont előnnyel mehetünk téli pihenőre.

A mérkőzéssel kapcsolatban Nagy Sándor, a Tiszakécskei LC NB III-as csapatának vezetőedzője nyilatkozott klubunk honlapjának:

Az év utolsó bajnoki mérkőzését is nagyon izgatottan és felkészülten várjuk. Tudjuk, hogy milyen fontossággal bír számunkra, s ennek szellemében fogunk pályára lépni. Csak a 3 pont megszerzése lehet számunkra elfogadható.

meccstörténelem:

8 NB II-es és 1 NB III-as bajnoki mérkőzés: 6 kécskei győzelem és 3 hatvani. A két csapat döntetlent még nem játszott egymással. Reméljük holnap már hétnél fogunk tartani!

A mérkőzés a járványhelyzet miatt hozott kormányzati döntések értelmében zárt kapus, szurkolók nem látogathatják. Szurkolóink számára online, élőben közvetítjük. A videó linkjét a meccs előtt tesszük közé facebook oldalunkon. 

Hajrá Kécske! Mindent bele fiúk!

szöveg és fotók: tiszakecskefoci.hu