Elkezdődött a felkészülés a tavaszi szezonra

A Tiszakécskei LC labdarúgói január 13-án futottak ki a műfüves centerpályára, hogy megkezdjék a közös felkészülést a tavaszi szezonra, amely már február 28-án elkezdődik.

A tiszakécskei labdarúgó csapat az NB III Keleti csoportjának listavezetője. Négy pont előnnyel várja Nagy Sándor, vezetőedző csapata a folytatást.

Az első edzésnapon Nagy Sándor nyilatkozott a tiszakecskefoci.hu-nak:

Nagyon jó hangulatban telt el az első edzésnap, hiszen nagyon hiányzott már a közös munka a stábnak és a csapatnak egyaránt. Reggel Nyilas Elek szakmai igazgató fogadott bennünket egy beszélgetésre és egyeztetésre a következő hetekkel kapcsolatosan. Ezt követően a csapattal az öltözőben gyűltünk össze és beszélgettünk az előttünk álló feladatokról és a célunkról, ami továbbra is változatlan; szeretnénk megnyerni a bajnokságot. A beszélgetés után a műfüves centerpályán folytattuk a munkát, amit a 2020-as évben kezdtünk el. Örömteli, hogy Fülöp Noel is felépült korábbi sérüléséből és már teljesértékű munkát végez.

A felkészülési mérkőzések menetében annyi változás lesz, hogy a Dabas Gyón FC helyett az NK Osijek II-es csapatát fogadjuk majd a Sportcentrumban.

Továbbra is Hajrá Kécske!

TLC