A középpálya bármely pontján bevethető rutinos labdarúgó érkezett

A 28 éves Gyurján Bence a középpálya bármely pontján bevethető labdarúgó. Komoly rutinnal rendelkezik, hiszen 60 NB I-es mérkőzést játszott eddig a pályafutása alatt.

Hol futballoztál eddig a pályafutásod alatt?

Nyíregyházi vagyok. 15 éves koromban kerültem a Haladáshoz, egészen pontosan az Illés Akadémiára, ott Szombathelyen mutatkoztam be később a felnőtt csapatban. A Haladástól Gyirmótra kerültem, ahol az NB II-ben előbb bronzérmesek lettünk, majd megnyertük a bajnokságot. Gyirmótról Békéscsabára igazoltam, majd a Nyíregyháza következett. Most pedig a Tiszakécske játékosa lettem.

Játszottál már a Tiszakécske ellen?

Az NB II-ben játszottam egyszer a Tiszakécske ellen. Kikaptunk a Sportcentrumban 2-1-re a Kécskétől. Azon a meccsen szabadrúgásból lőttem egy kapufát.

Ismerted korábbról a kécskei keret tagjait?

Együtt játszottam korábban Horváth Adriánnal, Máté Jánossal, Farkas Norberttel, Gréczi Gáborral, Nyilas Elekkel, valamint Molnár Márkkal és Baráth Bencével is tartoztunk már egy klub kötelékébe. Így elmondhatom, hogy nem kerültem ismeretlen közegbe, mellettük is többeket ismertem a pályáról. Horváth Attila ellen pl. nagyon sok meccset játszottam.

Mik a kécskei tapasztalataid mióta ide igazoltál?

Úgy gondolom, hogy van a csapatunkban minőség. Az edzések színvonala magas. A körülmények kifogástalanok, mindenki segítőkész és befogadó. Jól érzem magam Tiszakécskén.

Az első felkészülési mérkőzésen a Nyíregyháza ellen játszottatok. Milyen volt belülről az a meccs?

Szomorú voltam, hogy kikaptunk a Spartacustól, még ha ,,csak” egy edzőmérkőzésről volt is szó, hiszen nyíregyháziként számomra presztízsmeccs volt. Ettől eltekintve domináltunk azon a találkozón, élveztem a játékot. Aki nem ismeri a két csapatot és úgy nézte volna azt a meccset, nem mondta volna meg, hogy melyik a másod és melyik a harmadosztályú gárda.

Milyen célokkal vágtok neki az elkövetkező időszaknak?

Szeretnénk minden mérkőzést megnyerni a tavasszal, ehhez minden feltétel adott. Később a másodosztályban is szeretnénk stabilan szerepelni.

TLC