Végre újra bajnokit játszik a csapat!

Vasárnap a Füzesgyarmati SK ellen folytatódik a bajnokság. A tavaszi szezon igazi kezdetén erős ellenfél otthonába látogatnak a kécskei labdarúgók.

Minden sportoló arra vágyik, hogy végre tétmérkőzéseken bizonyíthasson, így már nagyon vártuk a bajnokság folytatását. Tudjuk, hogy csoportunk egyik legerősebb csapatának otthonába látogatunk. A jó rajt nagyon fontos lesz. A győzelem megszerzéséért utazunk el Füzesgyarmatra – mondta el a vasárnapi meccsel kapcsolatosan Nagy Sándor, a Tiszakécskei LC vezetőedzője.

A két gárdának ez lesz a harmadik összecsapása egymás ellen. Eddig mindkétszer tiszakécskei győzelem született. Először 2018-ban a Magyar Kupa 8. fordulójában találkoztunk idegenben, s izgalmas mérkőzésen 1-0-s győzelmet arattunk. Akkor a találkozó 40. percében Batizi-Pócsi Balázs szerezte a győztes gólunkat. Ezt követően az aktuális bajnokság őszi szezonjában a Sportcentrumban nyertünk simán 3-0-ra. A góljainkat Kiprich Dávid, Simon Márk és Galacs Erik szerezték. Bízunk benne, hogy holnap meglesz a háromból-három!

A Füzesgyarmat jelenleg az 5. helyen áll a bajnokságban 37 ponttal, még a Tiszakécskei LC az 1. helyen várja a folytatást 55 egységgel.

A találkozót a járványhelyzet miatt meghozott szabályok értelmében szurkolók nem látogathatják. Ennek ellenére lélekben veletek leszünk fiúk! Szerezzétek meg a győzelmet!

Hajrá Kécske!

TLC

(a középső fotó forrása: Sipos Bence/Kécskei Krónika)