Jön a csoportrangadó Jászberényben!

Az NB III Keleti csoportjának 24. fordulójában, március 14-én a bajnokság első és második helyén álló csapatok mérik össze erejüket a Jászberényi Városi Stadionban. Jelenleg három pont fórban vagyunk a jászságiakkal szemben, s azt szeretnénk, ha vasárnap estére már 6 pont lenne a különbség. Hajrá Kécske!

A mérkőzéssel kapcsolatban Nagy Sándor, a Tiszakécskei LC vezetőedzője nyilatkozott a tiszakecskefoci.hu-nak:

A forduló rangadója következik, tudjuk azt, hogy egy nagyon jó csapathoz megyünk. Egy kiváló mérkőzést, nagy taktikai csatát várok. Nem féltem a fiúkat, hiszen mindannyian jó versenyzők, jó futballisták. A saját játékunkat játszva, egy jó mérkőzésen szeretnénk eredményesek lenni.

Az ősszel elvitte a három pontot a Jászberényi FC Tiszakécskéről

Az őszi szezon augusztus végi mérkőzésén a jászberényiek 2-1-re győztek Tiszakécskén. Pálinkás Gergő első félidei góljaira Oláh Máté tudott válaszolni. A jászberényeikkel ezenkívül a múltban többször nem játszottunk bajnokit. Egy vereség árválkodik a statisztikában, de holnap revánsot vehet a csapat. Egyúttal megnyugtatóbb előnyre tehet szert a pontvadászatban.

A jászberényiek két döntetlennel kezdték a futball-tavaszt, először a Kisvárda II ellen játszottak 2-2-es döntetlent, majd Cegléden értek el 1-1-es eredményt. Igaz, ott a 67. perctől emberhátrányban futballoztak. Legveszélyesebb támadójuk a 11 gólos Pálinkás Gergő. A meccsnek még egy érdekes adalékot ad, hogy tavaly még a kék-fehéreket erősítette Albert Ádám, aki most már kécskei színekben száll harcba a bajnoki címért.

A járványhelyzet miatt a mérkőzés zárt kapus, szurkolók nem látogathatják. A bajnoki találkozóról a tiszakecskefoci.hu online szöveges közvetítéssel jelentkezik.

Mindent bele fiúk! Hajrá Kécske!

TLC