Debrecenből is elhoztuk a három pontot

Farkas Norbert góljával 1-0-ra győztünk a DVSC II otthonában.

Hatalmas kécskei mezőnyfölényben telt az első félidő a DEAC pályán. A piros mezes hazaiak jó formán át sem lépték a felezővonalat, végig kapujuk előterében tömörültek. Azt azonban jól tették, hiszen a fölény ellenére csak egyszer találtuk meg a rést a pajzson. A 23. percben Farkas Norbert lőtt közelről Hrabina hálójába.

A második félidőben is maradt a kécskei fölény, viszont újabb gól már nem született. Örömteli, hogy ezúttal kapott gól nélkül telt el a mérkőzés.

NB III Keleti csoport, 26. forduló, Debreceni Egyetemi Atlétikai Club Sportpálya, zárt kapus

DVSC II – Tiszakécskei LC 0 – 1(0 – 1)

vezette: Zimmermann Márió (Skover Péter, László István Sándor)

Debreceni VSC II: Hrabina- Jankelic, Kovács, Szabó(Juhász), Simon, Gyönyörű, Gellén, Marucsák(Tordai), Füzfői(Kozma), Balla, Girdán(Tomola)

Tiszakécskei LC: Molnár- Oláh, Csáki, Fülöp, Farkas- Gyurján(Ternován), Pongrácz(Horváth Ad.), Horváth Att., Simon- Pál(Galacs), Albert

gólszerző: Farkas a 23. percben

Nagy Sándor vezetőedző, Tiszakécskei LC: A legfontosabb, hogy megnyertük a mérkőzést. Nagy öröm számunkra, hogy kapott gól nélkül hoztuk le ezt a bajnokit. A győzelmünk egy percig sem forgott veszélyben. Az eredmény nem mutatja meg azt a valós különbséget, ami a két csapat között volt. Ettől eltekintve egy nagyon szervezett kis Lokival találkoztunk, akik még fognak borsot törni más csapatok orra alá.

Csapatunk legközelebb április 4-én lép pályára a bajnokságban, akkor a Tiszaújváros gárdája érkezik a Sportcentrumba. Jelenleg nyolc ponttal vezetjük a bajnokságot, a Jászberényi FC előtt, amely csapat ebben a fordulóban játék nélkül gyarapodott három ponttal.

Szép volt fiúk! Továbbra is Hajrá Kécske!

TLC

fotók forrása: dvsc.hu