Már 70 pont fölött a Tiszakécskei LC labdarúgó csapata

Újabb fölényes győzelmével már 71 pontot számlál a Tiszakécskei LC. A 28. fordulóban Sajóbábonyban győzött 4-0-ra csapatunk.

2021.04.11. NB III Keleti csoport 28. forduló, Sajóbábony Sportpálya, zárt kapus mérkőzés
vezette: Leél-Őssy Ádám (Kulcsár Dániel, Hovanecz Máté László)

Sajóbábonyi VSE – Tiszakécskei LC 0 – 4(0 – 2)

SVSE: Egyed- Marczis, Laurinyecz, Titkó(Bartók), Nagy, Tóth, Mezőssy(Borai), Lukács(Molnár), Lakatos, Sebők, Hegedűs, vezetőedző: Mészáros Ferenc

TLC: Molnár- Oláh, Csáki(Horváth Ad.), Kiprich, Farkas(Szabó)- Ternován(Galacs), Pongrácz, Horváth Att.(Zvara), Simon(Pál)- Albert, Kalmár, vezetőedző: Nagy Sándor

gólszerzők: Kalmár a 36. és a 64.-, Simon a 26.- és Pál a 84. percben

kiállítva: Nagy a 75. percben

Nagy Sándor vezetőedző, Tiszakécskei LC: Megvalósítottuk, amit elterveztünk. Amit kértünk a játékosoktól azt maradéktalanul végrehajtották. Rengeteget dolgoztak ezért a sikerért is. Nehezítette a dolgunkat az, hogy a pálya minősége nem volt jó, azonban labdarúgóink alkalmazkodtak a körülményekhez. Ezért is büszke vagyok rájuk. Nagy a nyomás a csapatunkon, hiszen csak a győzelem az elfogadható, de labdarúgóink bírják ezt a nyomást. Ezért is vannak itt a Tiszakécskei LC keretében. Minden dicséretet megérdemel ez a csapat. Köszönjük szurkolóinknak, hogy a videós közvetítésen követik mérkőzéseinket. Érezzük, hogy mögöttünk állnak.

Üldözőink közül a Jászberényi FC és a BVSC-Zugló is nyert. Előbbi 11 pont, utóbbi 10 pont távolságból követ minket. Kalmár Ferenc újabb két góljával nagy párbajt vív a góllövőlista élén a BVSC játékosával, Murai Sándorral. Ferinek jelenleg 24 gólja van, még a mai napon szintén betaláló Murainak 25.

Legközelebb hétközi fordulóban lép csapatunk pályára! Április 14-én, szerdán 16.30-tól a Kisvárda Master Good II. gárdája lesz az ellenfél a Tiszakécske Városi Sportcentrumban.

Szép volt fiúk! Hajrá Kécske!

TLC

(felső fotó forrása: Kécskei Krónika/Sipos Bence)