Célkeresztben a Ceglédi VSE

Az NB III Keleti csoportjának 30. fordulójában a ceglédi sárga-kékek várnak a Tisza-parti kék-sárgákra. Folytatódik a pontvadászat!

Nagy Sándor, a Tiszakécskei LC labdarúgó csapatának vezetőedzője nyilatkozott a tiszakecskefoci.hu-nak a vasárnapi bajnokival kapcsolatban: Úgy gondolom, hogy egy szomszédvári presztízsmérkőzést vívunk holnap a ceglédiekkel. Ilyenkor nem számít, hogy melyik csapat, hol áll a tabellán. Ettől eltekintve szeretnénk tovább haladni a megkezdett úton, azaz ezen a mérkőzésen is a három pont megszerzése a cél.

Csapatunk hét mérkőzés óta veretlen. Az első tavaszi meccsen a Füzesgyarmati SK megtréfált bennünket, azóta viszont nem találtunk legyőzőre. Hat győzelem és egy döntetlen a mérleg. Jó lenne ezt a sikerszériát tovább folytatni, akár egészen az NB II-ig!

A ceglédiek elég kétarcúan szerepelnek a bajnokságban, aminek a következménye, hogy a középmezőnyben foglalnak helyet. Legutóbb szép sikert értek el, hiszen Egerben győztek 2-0-ra. Érdekesség, hogy keretüket három egykori tiszakécskei labdarúgó is erősíti: Polyák Kristóf, Markó Ádám és Takács Krisztofer. Mindhárman ünnepelhettek bajnoki címet Tiszakécskén. A fáradhatatlan szélső hátvéd, Polyák kettőt is.

Polyák és Markó tiszakécskei mezben

meccstörténelem:

Az NB III Keleti csoportjának mezőnyét tekintve mindenképpen szomszédvári csatának minősül a Cegléd-Tiszakécske mérkőzés, azonban a két gárdának csekély a közös múltja: Mindössze két másodosztályú és egy harmadosztályú bajnoki van mérlegen. Két döntetlen és egy tiszakécskei győzelem a mérleg. Jellemző, hogy nagyon kevés gól esett ezeken a találkozókon. (1:1, 0:0, 1:0) Folytatódik ez a sorminta?

A bajnoki mérkőzés a járványhelyzet miatt zárt kapus. Szurkolók nem látogathatják.

A bajnoki mérkőzésről a tervek szerint videós közvetítéssel jelentkezünk!

Hajrá Kécske! Mindent bele fiúk!

TLC

(felső fotó forrása: dvsc.hu)