A forduló rangadóját vívjuk Egerben

Az NB III Keleti csoportjának 31. fordulójában az Eger SE lesz a Tiszakécskei LC ellenfele. A tabella negyedik helyén álló Heves megyeiek ellen gyarapíthatjuk pontjaink számát.

Ezúttal is a Tiszakécskei LC első csapatának vezetőedzője, Nagy Sándor válaszolt a tiszakecskefoci.hu kérdésére.

A múlt heti, ceglédi vereség éreztette-e a hatását a heti munka folyamán?

Minden vereség fáj. Főleg úgy, hogy egy presztízsmérkőzést vesztettünk el. Természetesen visszanéztük azt a bajnokit, kielemeztük és mindent megbeszéltünk a csapattal. A következő edzésnapon viszont már csak a soron következő feladattal, az Eger elleni mérkőzéssel foglalkoztunk. Nagyon fontos mérkőzés lesz ez is, ráadásul a forduló rangadója. Itthon nagyon jó mérkőzést játszottunk ősszel az egriekkel. Most is hasonló felfogással és mentalitással kell játszanunk. Tiszteljük ellenfelünket, tudjuk, hogy egy nagyon jó csapatról van szó, de mi csak a győzelemben gondolkodunk. Szükségünk van a pontokra céljaink eléréséhez.

Ami a két gárda formáját illeti: A házigazdák a legutóbbi három mérkőzésükből csupán egy pontot szereztek. (Tállya KSE – Eger SE 2 – 2, Eger SE – Ceglédi VSE 0 – 2, FC Hatvan – Eger SE 2 – 1) Vélhetően szeretnének kimozdulni a hullámvölgyből.

A mi csapatunk a Sajóbábony és a Kisvárda II elleni győzelmek után szenvedett vereséget. A Ceglédi VSE az egriekhez hasonlóan minket is megvert. Bízunk benne, hogy ez egyszeri kisiklás volt és vasárnap újra három pontnak örülhetünk.

Az őszi mérkőzés 2-0-s tiszakécskei győzelemmel ért véget. Talán, az eredmény nem is tükrözi azt, hogy az a találkozó mennyire sima volt a játék képe alapján. Hazai pályán fűtheti az egrieket a visszavágás reménye. Nem ígérkezik könnyűnek a holnapi meccs.

szurkolói információk:

 

A bajnoki mérkőzés zárt kapus. Szurkolók nem látogathatják.

A találkozóról videós közvetítéssel jelentkezünk a Tiszakécskei LC Facebook oldalán.

Hajrá Kécske! Mindent bele fiúk!

TLC

(felső fotó forrása: Kécskei Krónika/Sipos Bence)