Döntetlennel ért véget az egri csata

Egy pontot szereztünk a 31. forduló rangadóján: Eger SE – Tiszakécskei LC 1 – 1

Az egri mérkőzés első félideje nem hozott nagy iramot. Csapatunk meddő mezőnyfölényben volt. Az egri ,,várvédők” hárították adódó lehetőségeinket. Egészen a 29. percig, amikor is Kalmár Ferenc rést talált a pajzson. 0 – 1.

Sajnos, még az első félidő végén egalizáltak a hazaiak. Katona Attila vitatott szituációt követően szerezte meg az egyenlítő gólt. 1 – 1.

A második játékrészben magasabb sebességbe kapcsolt Nagy Sándor vezetőedző legénysége. Sorra rúgtuk a szögleteket. Jöttek az egri kapu elé a beadások, balról-jobbról. Nacsa Péter azonban lehúzta a rolót. Maradt az 1-1 –es végeredmény, így egy ponttal térhettünk haza Tiszakécskére.

Érdekesség, hogy üldözőink csakúgy, mint az előző fordulóban, ismét ,,másolták” eredményünket. A Jászberény és a BVSC-Zugló is döntetlent játszott. Maradtak a különbségek a tabella élén. Egy fordulóval megint közelebb kerültünk célunkhoz.

2021.04.25. NB III Keleti csoport 31. forduló, Eger, Szentmarjay Tibor Városi Stadion

zárt kapus labdarúgó mérkőzés, vezette: Sándor Csaba (Szilágyi Zsolt, Novák Levente)

Eger SE – Tiszakécskei LC 1 – 1(1 – 1)

Eger SE: Nacsa- Valkay, Vajda(Farkas K.), Antal(Révész), Olasz(Boros), Kis, Pál(Galacs), Debreceni, Katona, Nemes, Géringer

Tiszakécskei LC: Molnár- Oláh, Csáki, Fülöp, Farkas- Simon, Pongrácz, Horváth Att, Pál- Albert, Kalmár

gólszerző: Katona a 44. – illetve Kalmár a 29. percben

A mérkőzést Nagy Sándor, a Tiszakécskei LC labdarúgó csapatának vezetőedzője értékelte:

Nyertünk egy pontot vagy vesztettünk kettőt?

A meccs összképe alapján vesztettünk két pontot. Azonban egy rivális otthonában nem kaptunk ki. A mérkőzés után megdicsértem a fiúkat, mert mindent megtettek. Domináltunk, azonban nagy ellenszélben játszottunk. Az első játékrész végén véleményem szerint egy szabálytalan góllal egyenlítettek a hazaiak, még a második félidőben három büntetőgyanús szituációból egyet sem kaptunk meg. A mentális erőnket jól mutatja, hogy az ellenszél ellenére nem kaptunk ki.

A Tiszakécskei LC legközelebb szerdán (2021.04.28. 17.00) a Balassagyarmati VSE gárdáját fogadja a Sportcentrumban.

Továbbra is Hajrá Kécske!

(fotó forrása: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap, HEOL SPORT facebook)