Újabb lépést kell tennünk célunk felé!

Az NB III Keleti csoportjának 32. fordulójában a negyedik helyen álló Balassagyarmati VSE érkezik a Sportcentrumba.

A szerdai mérkőzéssel kapcsolatban Nagy Sándor, a Tiszakécskei LC első csapatának vezetőedzője nyilatkozott a Kécskei Krónikának:

Rövid idő telt el a vasárnapi meccs óta. A stábbal azon is dolgozunk, hogy a labdarúgók a lehető legfrissebb állapotba kerüljenek a szerdai mérkőzésre. Szervezett, jó formában lévő ellenféllel találkozunk, de a mi célunk csakis a győzelem, a három pont megszerzése lehet.

A balassagyarmatiak az elmúlt öt mérkőzésükön veretlenek. Ebből az öt meccsből négy győzelem mellett egy döntetlent értek el. Jó formájuknak, eredményes szereplésüknek köszönhetően már a negyedik helyen állnak a bajnoki tabellán.

Csapatunk a legutóbbi öt mérkőzéséből hármat nyert meg, egy vereség és egy döntetlen mellett. A két gárda teljesítményét összevetve is borítékolható, hogy izgalmas meccs lesz a szerdai. Ez az elmúlt évek Tiszakécske – Balassagyarmat mérkőzéseinek tükrében is gyanítható, hiszen ebben a párharcban mindig 1-0-s eredmény született. Emlékezzünk csak vissza az osztályozós párharcunkra vagy az őszi idegenbeli meccsre! A lényeg, hogy mindig mi nyertünk 1-0-ra, s ezzel alighanem most is kiegyeznénk.

szurkolói információk:

A mérkőzés zárt kapus. Szurkolók nem látogathatják!

A bajnoki mérkőzésről online videós közvetítéssel jelentkezünk.

Hajrá Kécske! Mindent bele fiúk!

TLC

(fotók forrása: heol.hu)