Döntetlent értünk el a Tisza-tó partján

Az NB III Keleti csoportjának 33. fordulójában a Tiszakécskei LC labdarúgócsapata Tiszafüreden vizitált. A mérkőzés 1-1-es döntetlennel ért véget, így 1 pontot hoztunk haza Tiszakécskére.

Erős szélben játszottak a csapatok a Tisza-parti mérkőzésen, amelynek első félidejében kevés igazi helyzetet láthattunk a kapuk előtt. Kisebb lehetőségek adódtak csak. A TLC meddő fölényben futballozott.

A második játékrészben erősödött a tiszakécskei fölény, éppen ezért jött váratlanul az 53. percben Szabó Tamás gólja. A hazai találatot követően Nagy Sándor, csapatunk vezetőedzője változtatott, s több cserejátékosunkat is pályára küldte. Ennek meg is lett az eredménye, hiszen egy szögletet követően Pál András fejelt a füredi kapuba.

Labdarúgóink mentek tovább előre becsülettel a három pont megszerzése érdekében, de nem sikerült még egyszer túljárni a remek napot kifogó, ex-kécskei hálóőr, Ladányi Patrik eszén.

A mérkőzés legvégén Kalmár Ferenc egy kavarodás után a felső lécet találta telibe. Maradt az 1-1-es döntetlen.

2021.05.02. Tiszafüred, Lipcsey Elemér Sporttelep

vezette: Kátai Gábor(Szabó Ferenc Szilárd, Pogonyi Ferenc)

Tiszafüredi VSE – Tiszakécskei LC 1 – 1 (0 – 0)

Tiszafüredi VSE: Ladányi- Iván, Fehér, Kalóz, Bíró(Barzsó), Vincze(Tóth), Csiki, Lakatos(Háda), Szövetes, Barna, Szabó

Tiszakécskei LC: Molnár- Oláh, Csáki, Fülöp, Farkas- Gyurján(Ternován), Pongrácz(Pál), Horváth Att.(Zvara), Simon(Galacs)-Albert, Kalmár

gólszerző: Szabó az 53.-, illetve Pál a 72. percben

A mérkőzést követően Nagy Sándor, a Tiszakécskei LC vezetőedzője értékelte a látottakat:

A meccs nem úgy alakult, ahogy elterveztük. Az jó, hogy nem kaptunk ki, viszont az rossz, hogy nem nyertünk. Nemcsak a Tiszafüreddel, de az erős széllel, a pálya minőségével, a magas fűvel is meg kellett küzdenünk. Mindenesetre nem szeretnék kifogásokat keresni. Készülünk a Salgótarján elleni mérkőzésre, amelyen három pontot kell szereznünk!

Mivel a 33. fordulóban a BVSC-Zugló győzni tudott a Sajóbábony ellen, előnyünk nyolc pontra csökkent a tabellán. Legközelebb egy hét múlva a Salgótarjáni BTC csapatát fogadjuk a Sportcentrumban, akkor már hazai pályán is szurkolók előtt játszhat csapatunk. Reméljük, hogy együtt újra három pontnak örülhetünk!

Továbbra is Hajrá Kécske!

TLC

(fotók forrása: a Tiszafüredi VSE Facebook oldala)