Tisza-parti csatában léphetünk közelebb célunkhoz

Az NB III Keleti csoportjának mai játéknapján Tiszafüreden lép pályára a Tiszakécskei LC labdarúgó csapata.

A mérkőzéssel kapcsolatban Nagy Sándort, labdarúgócsapatunk vezetőedzőjét kérdeztük:

Jelent plusz motivációt, hogy már szurkolók is mehetnek a mérkőzésre?

Mindenképpen plusz motivációt jelent, hogy ott lehetnek a lelátókon a drukkerek, hiszen az a játék erről szól. Így teljes, kerek egész a sport. Nagyon örömteli, hogy újra lehet meccsre menni.

Már a Balassagyarmati VSE elleni mérkőzés után erre a mérkőzésre készültünk, ami jelenleg a legfontosabb számunkra. A győzelemért utazunk el Tiszafüredre!

Aktuális forma:

A Tiszafüredi VSE az őszi szezon kimagaslóan jó teljesítménye után, tavasszal már kevesebb sikerrel szerepel az NB III Keleti csoportjában. A legutóbbi öt mérkőzéséből két vereség, két döntetlen és egy győzelem a mérleg. Legutóbb a Ceglédi VSE 5-0-ra győzött Háda Zoltánék ellen.

A mi csapatunk három győzelmet, egy döntetlent és egy vereséget számlál a legutóbbi öt mérkőzéséből. Továbbra is tíz pont előnnyel a tabella élén várjuk a folytatást, s már látótávolságban van a hőn áhított aranyérem.

,,A Tisza-tó legnépszerűbb csapatának” honlapja beharangozó cikkjében külön is kitért Kalmár Ferencre, aki az ősszel még a füredieket erősítette. Mint írják: ,,Nagyon szorítunk Kalmár Ferinek, hogy gólkirály legyen a szezon végén, de a hét végét illetően semmi jóval nem tudjuk kecsegtetni. Ha valaki, akkor mi igazán ismerjük…”

Ennek ellenére mi bízunk benne, hogy Feri ezen a meccsen is tehet újabb lépést a gólkirályi cím felé.

Újra lehetnek nézők a mérkőzésen!

,,A mérkőzést hosszú hónapok után ismét nézők előtt rendezhetjük meg. A 18 éven aluliak minden további nélkül felülhetnek a lelátóra, ám a felnőtt szurkolók csak a koronavírus elleni védettség igazolvánnyal léphetnek be a sporttelepre. A maszk viselése nem kötelező, de kérjük a találkozóra kilátogatókat, saját érdekükben használják az orrot és szájat eltakaró “álarcot”.” – írja a füredi klub honlapja.

Mindent bele fiúk! Hajrá Kécske!

TLC

(fotó forrása: Kécskei Krónika)