Jelszó: Győzni kell!

Az NB III Keleti csoportjának 34. fordulójában a Salgótarjáni BTC csapatát fogadjuk a Sportcentrumban.

A mérkőzéssel kapcsolatban Nagy Sándor, a Tiszakécskei LC NB III-as labdarúgócsapatának vezetőedzője úgy fogalmazott:

Komoly munkát végeztünk el a héten is. Emellett részt vettünk egy footgolf programon, ami nagyon jól sikerült. Hála az istennek, a közönség is visszatérhet vasárnap a Sportcentrumba! Nagy szükségünk van rájuk a bajnokság végjátékában. Bízunk benne, hogy az első perctől az utolsóig támogatnak majd minket a vasárnapi bajnokin! Nincs magyarázat: Győzni kell!

aktuális forma:

A salgótarjániak az elmúlt mérkőzéseik összképét tekintve nagyon vegyes eredményekkel szerepelnek: öt meccsből, három döntetlen, egy győzelem és egy vereség a mérlegük. Legutóbb hazai pályán a Ceglédi VSE ellen értek el 2-2-es döntetlent.

A tiszakécskei csapat legutóbbi öt meccs szintén elég változó képet mutat: két győzelem, két döntetlen és egy vereség a mérlegünk. Legutoljára Tiszafüreden kellett megelégednünk 1 ponttal.

meccstörténelem:

Ez lesz a két város labdarúgó csapatainak 10. egymás elleni bajnokija. Ebből nyolcszor az NB II-ben, egyszer az NB III-ban találkoztunk. Mint az alábbi ábrák is mutatják, az eredmények tekintetében teljesen egálra állunk:

szurkolói információk:

A nézők jelenlétére vonatkozó szabályok a vonatkozó Kormányrendelet értelmében:

A koronavírus ellen védett (vagyis: védettségi igazolvánnyal rendelkező) személy, valamint a felügyelete alatt lévő, tizennyolcadik életévét be nem töltött személy számára megnyílik a lehetőség a labdarúgó- és futsalmérkőzések nézőként való látogatására.

A sportrendezvény rendezéséért felelős sportszervezet köteles annak a nézőnek a beléptetését megtagadni, valamint a belépését megakadályozni, aki a koronavírus elleni védettségét vagy az életkorát a rendeletben meghatározott módon (védettségi igazolvány – oltási igazolás nem elegendő! –, illetve életkort igazoló okmány felmutatása) nem igazolja.

A védettségi igazolvány önmagában nem, csak a személyes fényképes okmányok valamelyikének felmutatásával együtt érvényes. A szolgáltatást nyújtó személyzet külön felhívhatja az érintett személyt az igazolványok felmutatására, de a rajtuk látható adatokat nem rögzítheti.

A sportrendezvényen nézőként tartózkodó, a koronavírus ellen védett személy és a felügyelete alatt lévő, tizennyolcadik életévét be nem töltött személy nem köteles maszkot viselni. Mindemellett egymás biztonsága érdekében a TLC vezetése javasolja a védőmaszk használatát a Sportcentrum területén.

Vigyázzunk egymásra továbbra is! Hajrá Kécske!

TLC

(montázs forrása: magyarfutball.hu, borítókép forrása: kecskeikronika.hu)