A tavasz rangadója jön a bajnokságban!

Igaz, már tét nélkül, hiszen csapatunk az elmúlt fordulóban megszerezte a bajnoki címet, de mégis a tavasz egyik legjobban várt mérkőzése jön a Sportcentrumban: Az első a második ellen, avagy Tiszakécskei LC – BVSC-Zugló.

A presztízs mellett számos szempontból ígérkezik érdekesnek ez a rangadó. Kiváló erőfelmérő lesz, s bízzunk benne, hogy egy fordulatos, gólgazdag mérkőzést láthatunk. A találkozónak külön pikantériát ad a gólkirály jelöltek csatája, hiszen ez még nyitott kérdés. Kalmár Ferenc vs. Murai Sándor egymás csapatai ellen léphetnek előre. Szurkolhatunk, hogy a bajnokcsapat mellett a gólkirályt is mi adjuk a Keleti csoportban! Aki teheti, látogasson ki a Sportcentrumba!

A találkozóval kapcsolatban Nagy Sándor, a TLC vezetőedzője nyilatkozott a tiszakecskefoci.hu-nak:

A forduló rangadója következik.  Igaz, hogy már megnyertük a bajnokságot, de egy nagyon fontos mérkőzés lesz ez számunkra több szempontból is: Egyrészt a tavalyi vereségünk miatti visszavágás okán, másrészt azért, mert szeretnénk a pályán is megmutatni, hogy  mi vagyunk a bajnokcsapat. Továbbra is úgy gondolkodunk ahogy eddig, a győzelem célunk!

meccstörténelem:

Három bajnoki mérkőzést játszottak eddig egymás ellen a Tiszakécske és a BVSC csapatai. Kétszer az NB I-ben, majd sok évvel később tavaly ősszel az NB III-ban. A mérleg eddig a fővárosiak felé billen, hiszen 1997-ben 3-3-as döntetlent játszottunk velük (azon a mérkőzésen a jelenlegi stábból Maczkó Gábor és Nagy Zsolt is pályára lépett), majd 1998-ban 5-1-re győztek le bennünket. Szintén vereséget szenvedtünk az idei bajnokság őszi összecsapásán, akkor 3-1 lett a végeredmény a BVSC javára.

Reméljük, hogy vasárnap meglesz az első BVSC elleni sikerünk!

szurkolói információk:

A nézők jelenlétére vonatkozó szabályok a vonatkozó Kormányrendelet értelmében:

A koronavírus ellen védett (vagyis: védettségi igazolvánnyal rendelkező) személy, valamint a felügyelete alatt lévő, tizennyolcadik életévét be nem töltött személy számára megnyílik a lehetőség a labdarúgó- és futsalmérkőzések nézőként való látogatására.

A sportrendezvény rendezéséért felelős sportszervezet köteles annak a nézőnek a beléptetését megtagadni, valamint a belépését megakadályozni, aki a koronavírus elleni védettségét vagy az életkorát a rendeletben meghatározott módon (védettségi igazolvány – oltási igazolás nem elegendő! –, illetve életkort igazoló okmány felmutatása) nem igazolja.

A védettségi igazolvány önmagában nem, csak a személyes fényképes okmányok valamelyikének felmutatásával együtt érvényes. A szolgáltatást nyújtó személyzet külön felhívhatja az érintett személyt az igazolványok felmutatására, de a rajtuk látható adatokat nem rögzítheti.

A sportrendezvényen nézőként tartózkodó, a koronavírus ellen védett személy és a felügyelete alatt lévő, tizennyolcadik életévét be nem töltött személy nem köteles maszkot viselni. Mindemellett egymás biztonsága érdekében a TLC vezetése javasolja a védőmaszk használatát a Sportcentrum területén.

Vigyázzunk egymásra továbbra is! Hajrá Kécske!

A mérkőzésről online videós közvetítéssel jelentkezünk!

TLC

(fotók forrása: lcafe.hu, bvsc.hu)