Az utolsó idegenbeli bajnoki következik a szezonban

Az NB III. Keleti csoportjának 37. fordulójában a Tiszakécskei LC labdarúgócsapata utoljára kel útra ebben a bajnoki szezonban, hogy idegenben mérkőzzön meg aktuális ellenfelével, a Sényő-Carnifex FC – vel. A bajnoki címet már korábban megszerezte gárdánk, de továbbra is a győzelem és az újabb sikerek elérése a cél.

A vasárnapi találkozóval kapcsolatban Nagy Sándor, a Tiszakécskei LC első csapatának vezetőedzője nyilatkozott honlapunknak:

Ahogyan eddig is, ezt a mérkőzést is maximálisan komolyan vesszük és izgatottan várjuk. Felkészültünk ellenfelünkből is mindent megteszünk a győzelem érdekében. Mindenki harcra kész, szeretnénk hazahozni a pontokat!

aktuális forma:

Bajnokcsapatunk 14 pont előnnyel vezeti a bajnokságot, legutóbb a BVSC-t győztük le a Sportcentrumban egy góllal. A sényőiek a 8. helyen állnak, legutoljára Cegléden kaptak ki 3-1-re. Előtte a Kisvárda II bizonyult erősebbnek náluk, egy szoros mérkőzésen kivívott 3-2-es győzelemmel.

meccstörténelem: 

Érdekesség, hogy az 1995-1996-os évadban már az NB II Keleti csoportjában is volt Sényő-Tiszakécske párharc. Akkor idegenben 1-1-et játszottunk, még a Sportligetben 3-0-ra győztünk.

szurkolói információk:

 

A Sényő-Carnifex FC tájékoztatása:

SÉNYŐ-CARNIFEX FC – TISZAKÉCSKEI LC
Kezdés új időpontban: 16:00
Belépő: 800 Ft
A kormány rendelete értelmében a sényői sportpályán megrendezésre kerülő bajnoki labdarúgó mérkőzés látogatásakor, kérjük mindenki hozza magával a védettségi, illetve a fényképes igazolványát!
A kormány döntésének megfelelően ezek bemutatásával és az ott tartózkodó dolgozó általi ellenőrzést követően léphet be a mérkőzésre!
A védett személyekkel egyidejűleg a felügyeletük alá tartozó kiskorú is látogathatja a sportpályát!
(életkoruk igazolásával)
A kormány rendelete alapján csak a védettségi igazolvány, PLASZTIK kártyájával látogatható a mérkőzés!
(Oltópont és orvos által kiadott papír formájú igazolás nem elfogadható.)
forrás: senyofc.hu
TLC