Nincs megállás! Továbbra sem fékez a Bajnokcsapat!

Csapatunk újra győzött, ezúttal idegenben Sényőn, így rendkívül tekintélyt parancsoló 16 pontos előnyből nézhet vissza a mezőnyre, egy fordulóval a bajnokság vége előtt.

Újra győzelem! Ezúttal a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Sényő ellen sikerült nyerni a tiszakécskei labdarúgóknak. A mérkőzés jelentős kécskei mezőnyfölényben telt annak ellenére is, hogy a végén kétszer is betaláltak a hazaiak.

Örömteli, hogy Kalmár Ferenc nagy lépést tett a gólkirályi cím felé, hiszen két gólt is szerzett a mai napon. (összességében 31 gólt! számlál) Az elsőt a 13. percben egy büntetőből, amelyet saját maga harcolt ki: Gazsi Tamás kapus rosszul jött ki és elütötte csatárunkat. Az ítélet végrehajtása magabiztos volt. Csatárunk a léc alá vágta fel a labdát. Feri a második gólját a 66. percben szerezte. A jobb oldalon elrobogó Galacs Erik volt rendkívül önzetlen és tökéletesen tálalt Kalmár elé, aki nem hibázta el a ziccert. A csapategységre jellemző, hogy a keret tagjai önzetlenül segítik 9-esünket a gólkirályi cím elérésében.

Szót kell ejtenünk a 2. gólunkról is, amit a 29. percben Pongrácz Viktor szerzett, s bizony ma ő nyerte a gólszépségversenyt. Parádésan emelte át a labdát a hazai hálóőr felett.

A találkozó hajrája előtt (a 68. és a 71. percben) Kapacina Kevin két góllal ,,kozmetikázta” a végeredményt, de a TLC behúzta a mérkőzést, s mivel a BVSC pontokat vesztett, immáron 16 egységgel vezet a többiek előtt.

2021.05.23. NB III Keleti csoport 37. forduló

Sényő-Carnifex FC – Tiszakécskei LC 2–3 (0–2)

Sényő, 200 néző, vezette: Erdélyi B.

Sényő: Gazsi T. – Bodó G., Hadházi D., Fenyőfalvi D. (Fabu M.), Kapacina K., Boros D. (Barcsay M.), Farkas M., Lizák B., Schmidt P. (Klepács K.), Kapacina V., Orosz M.

Tiszakécskei LC: Baráth- Oláh, Kiprich, Fülöp, Farkas- Ternován, Pongrácz(Zvara), Horváth Ad.(Horváth Att.), Gyurján(Galacs)-Albert(Pál), Kalmár(Zádori)

gólszerzők: Kapacina Kevin a 68. és a 71. percben illetve Kalmár Ferenc a 13. és a 66. percben, Pongrácz Viktor a 29. percben

kiállítva: Hadházi Dávid a 70. percben

Imrő László technikai vezető, Sényő-Carnifex FC: Nem tudtuk megráncigálni az oroszlán bajszát, pedig nagyot küzdöttünk emberhátrányban. Ajándékoztunk három buta gólt az ellenfélnek, majd szabadrúgást rúgtunk, de előtte kihoztunk belőle egy kiállítást, ezzel együtt a jobbik csapat nyerte meg a mérkőzést! Sok sikert nekik az NB II.-ben! A játékvezetés nem volt méltó a mérkőzéshez –  nagyon nem! A hosszabbítást meg elmondhatná valaki mi alapján döntik el a játékvezetők! (forrás: Sényő-Carnifex FC Facebook)

Nagy Sándor vezetőedző, TLC: Amit elterveztünk sikerült végrehajtanunk, hiszen a győzelemért jöttünk Sényőre. 3-0-ra is vezettünk, de egy rövidzárlat után két gólt is szereztek a hazaiak, így lett izgalom a végére. Összességében a fiúkat dicséret illeti, hiszen megszereztük a három pontot, bajnokcsapathoz méltóan, idegenben.

Milyen érzés a tabellára nézni és látni a 16 pontos előnyünket?

Nagyon örömteli! Az a célunk, hogy ez megmaradjon, esetleg ha lehetőségünk lesz rá, tovább növeljük előnyünket. Úgy gondolom, hogy az NB II-ben is számolni kell majd velünk. Merjünk nagyot álmodni!

Az utolsó fordulóban, május 30-án 18.00 órától a Putnok FC-t fogadjuk a Sportcentrumban.

Szép volt fiúk! Hajrá Kécske!

TLC

(fotók forrása: szon.hu)