Jön az utolsó bajnoki forduló az NB III Keleti csoportjában!

Elérkezett a nap, amire vártunk a Tiszakécskei LC berkeiben: Labdarúgóink a vasárnapi mérkőzés után átvehetik a jól megérdemelt aranyérmeket…

…Előtte azonban még következik a Putnok FC elleni kilencven perc (plusz a ráadás). A putnokiak a 15. helyen állnak a bajnokságban. Legutoljára a Ceglédi VSE-t győzték le 2-1-re, s minden bizonnyal most sem feltartott kézzel jönnek majd ki a pályára, arra készülhetnek, hogy megráncigálják az oroszlán bajszát. Úgyhogy ebben a bajnoki szezonban utoljára, száz százalékot nyújtva vethetik bele magukat a küzdelembe Nagy Sándor tanítványai, annak érdekében, hogy makulátlan derűben telhessen a vasárnapi ünnepség.

Az utolsó bajnokival és az azt követő éremátadóval kapcsolatban Nagy Sándor, a Tiszakécskei LC vezetőedzője úgy fogalmazott: Tavaly óta ezt a pillanatot vártuk. Végre elérkezett!

Putnokon az őszi szezonban 3-0-ra nyertünk Oláh Máté, Pál András és Káli Tibor góljaival. Ezzel az eredménnyel alighanem ezúttal is kiegyeznénk.

szurkolói információk:

A mérkőzés a vonatkozó kormányrendelet értelmében, annak szabályai szerint látogatható.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a mérkőzés lefújását követően a centerpályán kerül sor az aranyérmek és a bajnoki trófea átadására.

Szurkoljunk együtt a csapatnak! Hajrá Kécske!

TLC