Lovas Zsombor sok örömet okozhat a TLC szurkolóinak

Lovas Zsombornak külön motivációt jelent, hogy bíznak benne a tiszakécskeiek. Mióta járni tud a labdát rúgja testvérével Andorral. Egy rövid budapesti időszak kivételével óvodás kora óta a TVSE színeiben futballozik.

Milyen tapasztalatokat szereztél eddig a felnőtt csapatnál?

Erős keretünk van, amely képes lehet arra, hogy a középmezőnyben helyt álljon a bajnokságban. Egyre inkább összeérik a csapat. Jót fog tenni az is, hogy megyünk az edzőtáborba.

Hogyan állnak hozzátok az idősebb játékosok? Mennyire érzitek a hierarchiát?

Szerencsére mindenki nagyon sokat segít. Amikor gyengébb mérkőzéseim vannak – ilyen fiatalon ez benne van – akkor is mindenki segít, támogat. Biztatnak, hogy fel a fejjel, csináljam tovább. Nagyon segítőkészek a társak.

Milyen érzés egy csapatban szerepelni a testvéreddel?

Jó érzés, mert ismerjük egymás gondolatát is, ami sokat segít a pályán. Megszoktam már, hiszen kisgyermekkorunk óta együtt focizunk.

(Zsombor fehér pólóban)

Sok helyi szurkoló nagyon örül neki, hogy a felnőtt kerethez tartoztok. Ez az otthonotok, itt nőttetek fel Tiszakécskén. Kaptok ilyen jellegű visszajelzéseket?

Vannak ilyen beszélgetéseink más tiszakécskeiekkel. Tudok is most egy konkrét példát mondani: A napokban az általános iskolai osztályfőnököm férje állított meg és egy jót beszélgettünk vele. Mondta, hogy szurkol nekünk és azt, hogy bíznak bennünk a tiszakécskeiek. Ez egy külön motivációt is jelent.

Milyen poszton számíthatnak rád a pályán?

Úgy gondolom, hogy a bal oldalon, legfőképpen balvédőként.

TLC