Sokat érhet Vachtler Csaba játéktudása és tapasztalata

Vachtler Csaba rutinos, NB I-es tapasztalattal is rendelkező jobb hátvéd, aki bízik a sikeres tiszakécskei szereplésben.

Milyen tapasztalatokat szereztél eddig a TLC berkeiben?

Nagyon jó helyre kerültem. A közösség és a körülmények is nagyon jók. Minden adott ahhoz, hogy sikeresek legyünk.

A felkészülési mérkőzések tekintetében, mik az eddigi benyomásaid?

Az elején nagyon fáradtak voltunk, hiszen a csúcsterhelés közelében voltunk. Aztán a szlovéniai edzőtáborban már látszódott, hogy a csapat jól mozog együtt, betartjuk a taktikai utasításokat. Jó úton járunk.

Mire lehet képes a csapatunk az NB II-ben?

Úgy gondolom, hogy sikeresek lehetünk. Mérkőzésekben gondolkodunk, minden egyes meccset szeretnénk megnyerni, s a végén majd meglátjuk, hogy ez mire lesz elég.

Pályafutásod eddigi fő állomásai melyek voltak?

A Puskás Akadémián nevelkedtem. Ott sikerült bemutatkoznom az NB I-ben. Közben még volt egy kitérőm a Videotonban. Balmazújvárosban négy évet játszottam. Ott sikerült feljutnunk az NB I-be. Utána kerültem Kaposvárra, ahol szintén sikerült feljutni az első osztályba. Sajnos ott a legutóbbi két szezon rosszul sikerült.

Vannak olyan labdarúgók a kécskei keretben, akikkel korábban együtt futballoztál?

Igen, az Erdei Carlo most jött velem Kaposvárról, de Beliczky Gergővel, Farkas Norbival, Horváth Adriánnal is játszottam együtt.

Melyek voltak pályafutásod eddigi legszebb momentumai?

A Puskás Akadémiában bemutatkozni az NB I-ben, majd a Kaposvárral egy egész szezont végig játszani a legmagasabb osztályban.

TLC