Új kihívás vár Végső Elődre

Végső Előd Zalán 20 esztendős védő, középpályás, aki eddigi pályafutását, szülővárosában Nyíregyházán töltötte. A következő NB II-es szezonban azonban már kék-sárgában harcolhat a tiszakécskei sikerekért.

Hol futballoztál mielőtt Tiszakécskére kerültél?

Nyíregyházán nevelkedtem. Végig jártam a különböző korosztályos csapatokat, majd a felnőtt gárdában töltöttem el három évet. A Tiszakécskei LC pályafutásom második állomása lesz.

Milyennek találod a tiszakécskei körülményeket?

Nagyon jó benyomásokat szereztem itt eddig Tiszakécskén. Tetszik a környezet, a Sportcentrum és az ahhoz kapcsolódó infrastruktúra is. Jó minőségűek az edzőpályák és a stadion is minden igényt kielégít.

Hogyan fogadtak a TLC keretében?

Mindenki jól fogadott, mostanra úgy érzem, hogy teljesen be is illeszkedtem a társaságba.

Posztod a pályán?

Elsődlegesen belső védő vagyok, de védekező középpályást is játszottam Nyíregyházán.

Mire lehet képes véleményed szerint a TLC az előttünk álló bajnokságban?

Ez egy kiegyensúlyozott bajnokság lesz. Nekünk jó csapatunk van. Minden meccsbe úgy megyünk bele, hogy szeretnénk megnyerni. Bízom a jó szereplésben!

Mi a labdarúgás legnagyobb szépsége?

Kiszámíthatatlan ez a játék. Láthattuk a magyar válogatott példáját is az Európa-bajnokságon. Esélytelenként vágtunk neki a legnehezebb csoportnak, aztán mégis pár percen múlott a továbbjutás abból a négyesből. Nincs előre lefutott mérkőzés ebben a sportágban. Bármikor lehet meglepetést szerezni.

TLC