NB II – Újra itt vagyunk!

Vasárnap az ETO FC Győr ellen újra NB II-es labdarúgó mérkőzésen lép pályára a Tiszakécskei LC labdarúgó csapata.

Mint ismert, a koronavírus járvány miatt félbeszakított bajnokságot követően az NB III-ban kellett indulnia klubunknak a 2020/2021-es idényben, mivel kieső helyen állt, a pontvadászat megszakításakor. Ezt követően átalakított csapattal, új vezetőedzővel toronymagasan nyertük meg az NB III Keleti csoportját, s tértünk vissza a Merkantil Bank Ligába.

A 2021/2022-es idény első fordulójában a nagy múltú WKW ETO FC Győr lesz csapatunk ellenfele.

A vasárnapi mérkőzéssel kapcsolatban Nagy Sándor, a Tiszakécskei LC labdarúgó csapatának vezetőedzője nyilatkozott klubunk honlapjának:

Nagy várakozással és izgalommal tekintünk a vasárnapi bajnoki mérkőzésre. Természetesen várjuk az új bajnokságot, az új kihívásokat. Mint mindig, ezúttal is a győzelemre készülünk.

Jelent valami pluszt az esti kezdési időpont?

Természetesen jobb, hogy nem a délutáni kánikulában kell játszanunk és nyilván az esti mérkőzések hangulatosabbak is. 

Az eto.hu oldalnak a hazaiak vezetőedzője, Klausz László úgy fogalmazott: 

,,Úgy vélem, a keret fizikálisan és mentálisan is rendbe van – kezdte Klausz László. – Felkészültünk az első bajnoki mérkőzésre. Egy frissen feljutott csapat ellen játszunk, ugyanazt az agresszív játékot várom, mint amit bemutattunk az edzőmeccseken. Dominálni akarunk, és természetesen győzni! “

meccstörténelem:

Két első osztályú bajnoki mérkőzés: Mindkétszer 2-1-es ETO győzelem az 1997/1998-es bajnoki szezonból. Emellett négy másodosztályú bajnoki mérkőzés: Három győri sikerrel és egy döntetlennel. A statisztikából látható, hogy még nem sikerült győznünk a Rába-partiak ellen. Reméljük vasárnap már az első sikerünket is elkönyvelhetjük!

szurkolói információk:

 

A mérkőzés helyszínen való megtekintéséhez a jelenleg hatályos jogszabályok értelmében védettségi igazolvány és személyi igazolvány együttes felmutatása szükséges!

további információk: www.eto.hu

TLC