Az első hazai bajnoki következik!

A Merkantil Bank Liga NB II 2. fordulójában augusztus 8-án 19.00 órától a Nyíregyháza Spartacus FC-t fogadjuk a Sportcentrumban.

Mint arról a Nyíregyháza Spartacus honlapja is ír: A téli felkészülés során 2-0-ra nyert a Szpari, azóta viszont csapatunk megnyerte az NB-III-as bajnokságot, feljutott, és a kerete is alaposan megváltozott. Győrben masszív csapat benyomását keltette Nagy Sándor együttese, ami biztató a hazai találkozó előtt.

Nagy Sándor vezetőedző, Tiszakécskei LC:

Minden mérkőzést ugyanúgy, nagy izgalommal várunk. Teljes mértékben felkészültünk az ellenfélből. Minden meccshez úgy állunk, hogy szeretnénk megnyerni. Az első forduló nem úgy alakult, ahogy szerettük volna. Szeretnénk holnap javítani és mindent megteszünk a három pont megszerzéséért.

Nyíregyházán élsz. Jelent számodra valamilyen extra presztízst ez a mérkőzés?

Természetesen kötődöm a településhez, hiszen játékosként és edzőként is dolgoztam a Nyíregyháza Spartacusnál. Mindezek mellett ezen a hétvégén is csak a Tiszakécskei LC sikeres szereplése lehet a célunk. Ez lebeg a szemünk előtt.

meccstörténelem:

A két csapat összesen eddig 12 másodosztályú bajnoki mérkőzést játszott egymással. A mérleg nyelve Tiszakécske felé billen, hiszen 6 győzelmet arattunk, 3 vereség és 3 döntetlen mellett. Bízzunk benne, hogy tovább javítjuk ezt a statisztikát!

szurkolói információk:

Jön az első hazai a Merkantil Bank Ligában! Szabolcs-Szatmár-Bereg legendás klubját a Nyíregyháza Spartacust fogadjuk a Sportcentrumban! A Szpari ellen egy gárda sem mehet biztosra, de biztosak lehetünk benne, hogy labdarúgóink a három bajnoki pontért harcolnak majd. Látogassunk ki minél többen a mérkőzésre! Zúgjon a Hajrá Kécske! Mindent bele fiúk!
A hatályos kormányrendelet értelmében a mérkőzésre kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal lehet belépni. A védettségi igazolványt a bejáratoknál ellenőrzik. Kérjük szurkolóinkat, hogy a személyazonosításra alkalmas fényképes igazolvány is legyen náluk!
montázs forrása: magyarfutball.hu