A Viharsarokban lép pályára a Tiszakécskei LC

A Merkantil Bank Liga NB II 3. fordulójában pontokért utazik Békéscsabára a Tiszakécskei LC.

,,Két forduló után három csapat (Békéscsaba, Tiszakécske és III. ker. TVE) áll pont nélkül a bajnokságban, ebből kettő összemérheti erejét a hétvégén. Utóbbiaknak nyilván időre van szüksége míg fel tudják venni a másodosztály ritmusát, a Békéscsaba azonban rendesen beragadt a rajtnál, így a tét már most, a bajnokság elején hatalmas.” – írja a Békéscsaba klubhonlapja a vasárnapi bajnokival kapcsolatban, s bizony mi sem szeretnénk tovább várni. Jó lenne elkapni azt az NB II-es ritmust minél hamarabb, már most vasárnap, megtréfálva ezzel nagy múltú riválisunkat. Az elmúlt években sikerült már nyernünk a Viharsarokban bajnokikon kétszer is (2019). Miért ne sikerülhetne újra a bravúr?!

2019-ben népes kécskei szurkolótábor előtt, parázsmeccsen nyertünk Csabán.

A vasárnapi mérkőzéssel kapcsolatban Nagy Sándor, a Tiszakécskei LC vezetőedzője nyilatkozott honlapunknak:

Nyernünk kell és pontokat szerezni! Úgy gondolom, hogy a két meccs alapján azért többre voltunk hivatottak, mint 0 pont. Meg kell találnunk azt a csapatot, amelyik eredményesen tud szerepelni a hétvégi fordulóban. Tudjuk, hogy nem lesz könnyű a mérkőzés, hiszen nagy múltú csapat a Békéscsaba és jelenleg is jó játékosok alkotják a keretét.

meccstörténelem:

NB I:

NB II:

Két első osztályú és hat másodosztályú bajnoki mérkőzésen találkozott eddig a két település labdarúgó csapata. Pozitív a mérlegünk: Három kécskei győzelem, négy döntetlen és mindössze egy csabai siker szerepel a bajnoki statisztikában. A legutolsó meccset nyerte a Békéscsaba, méghozzá a Sportcentrumban egy góllal, 2019. december 8-án.

szurkolói információk:

A hatályos kormányrendelet értelmében a mérkőzésre kizárólag érvényes védettségi – és személyi igazolvánnyal lehet belépni.

Hajrá Kécske! Mindent bele fiúk!

TLC

(fotók forrása: 1912elore.hu) (magyarfutball.hu)