Rutinos labdarúgókkal erősítettük meg keretünket

Eke Uzoma és Heffler Norbert által két meghatározó, jelentős NB I-es tapasztalattal rendelkező labdarúgóval erősítettünk.

Eke Uzoma 32 éves nigériai magyar kettős állampolgárságú, lagosi születésű labdarúgó. Rendkívül komoly NB I-es tapasztalattal rendelkezik, hiszen a Budapest Honvéd színeiben három bajnoki évadon keresztül volt meghatározó játékos. 2020-ban Magyar Kupát nyert a Puskás Arénában. Úgy emelhette magasba a kupát, hogy a döntő mérkőzésen is végig a pályán volt a Mezőkövesd ellen.

Előtte a Balmazújvárosban és a Pécsi MFC-ben is sztenderd NB I-es labdarúgó volt. A Tiszakécskei LC-be való igazolásával fog először az NB II-es bajnokságban szerepelni. Rutinjával, tapasztalatával, gyorsaságával nagy segítségére lehet csapatunknak.

Uzoma a Budapest Honvéd csapatával nemzetközi kupamérkőzéseken is gyarapította tapasztalatait. Korábban, Magyarországra érkezése előtt Németországban a Freiburg, az 1860 München és a Bielefeld labdarúgója volt, később többek között játszott a szerb élvonalban, a Spartak Subotica csapatában is.

A fáradhatatlan középpályás szeptember elsején már a TLC keretével edzett, az egymás közötti játék során kifejezetten jól mozgott, bátorította, irányította fiatalabb labdarúgóinkat.

Heffler Norbert szintén rutinos labdarúgó, 31 éves. Ő a Gyirmót FC Győr csapatától érkezett kölcsönbe.

A Dunaújváros színeiben mutatkozott be felnőtt labdarúgóként a pályán. Ezt követően a Lombard Pápa játékosa lett, a 2009/2010-es szezonban már az NB I-ben futballozott, csakúgy, mint később a Paksi FC-ben és a PMFC-ben.

A 2015/2016-os szezonban a Mezőkövesd labdarúgója lett, mely csapattal feljutottak az élvonalba. Ezután erősítette a Balmazújváros és a Nyíregyháza gárdáját, majd jött a Kisvárda, amellyel ismét sikerült kiharcolni az NB I-be jutást. Ezt követően jött három teljes szezon a Gyirmót FC Győr csapatánál, amely gárdával újra NB I-be jutást ünnepelhetett a középpályás. A jelenlegi NB I –es szezonban egy alkalommal a Kisvárda ellen lépet pályára az első osztályban.


Heffler Uzomához hasonlóan nagy segítségére lehet csapatunknak. A szeptember elsejei edzésen ő is lendületesen a többieket biztatva szállt be a játékba.

TLC

(videók forrása: Youtube)