A Budafoki MTE lesz a vasárnapi ellenfél

Visinka Ede debütál a Tiszakécskei LC vezetőedzőjeként a Merkantil Bank Liga NB II 7. fordulójában. 

A Budafoki MTE csapata a válogatott szünet előtt a BFC Siófok gárdájával mérkőzött és idegenben 1-1-es döntetlent ért el. Előtt a Dorogi FC-t legyőzte, még a Vasastól vereséget szenvedett.

Csapatunk a Dorogi FC ellen szenvedett vereséget a szünet előtt. Előtte Szegeden döntetlent játszott, még hazai pályán III. Kerület ellen is fájó vereséget szenvedtünk.

A bajnoki mérkőzéssel kapcsolatban Visinka Ede úgy fogalmazott:

Jó csapat a Budafok, ez nem kérdés. Szép focit játszanak, sok labdarúgójukat ismerek. Becsülettel felkészülünk ellenük. Fontos, hogy stabilak legyünk és pozitív képet mutassunk. Nem lesz könnyű mérkőzés, de nem szeretnénk üres kézzel hazajönni. Minden pici sikerélmény óriási lökést adhat a csapatnak.

Jelenleg kik azok a labdarúgók, akikre sérülés miatt nem számíthatsz?

Beliczky Gergő, Horváth Adrián és Benke Áron. Gréczi Gábor már közel van a visszatéréshez, de még nem számolok vele a hétvégi keretben. Kalmár Ferenc is sérüléssel bajlódik.

meccstörténelem: 

Eddig mindössze 4 NB II-es mérkőzés szerepel a két csapat közös múltjában: 2 budafoki győzelem, 1 döntetlen és egy kécskei győzelem a mérleg. (forrása: magyarfutball.hu)

szurkolói információk: 

Jegyvásárlás

A találkozóra kizárólag a helyszínen, meccsnapon lehet jegyet vásárolni. A BMTE Stadion pénztárai másfél órával a kezdőrúgás előtt, 14:30 perckor nyitnak.

Jegyárak
– teljes árú: 1000.-
– diák, nyugdíjas: 500.-

A diák és nyugdíjas jegy kizárólag diák- vagy nyugdíjas igazolvánnyal együtt érvényes.

6 éven aluliak számára a belépés ingyenes.

A hatályos kormányrendelet értelmében 18 éven felülieknek a mérkőzésre kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal vagy az oltottságot bizonyító elektronikus igazolással lehet belépni. A védettségi igazolványt vagy a digitális igazolást a rendezők a bejáratnál ellenőrzik. Kérjük szurkolóinkat, hogy személyazonosításra alkalmas fényképes igazolvány is legyen náluk.

A 18 év alattiak csak védettségi igazolvánnyal rendelkező nagykorú felügyeletével vehetnek részt a mérkőzésen, belépés előtt pedig fényképes személyazonosító igazolvány felmutatásával kell igazolniuk a korukat.

A vendégdrukkerek a Zuzmó utcai kapunál léphetnek be a stadion területére.

Megközelítés, parkolás

Az 58-as és a 158-as autóbuszok a stadion közvetlen közelében lévő Víg utca (Sporttelep) megállóig szállítják a szurkolókat. Innen néhány perces sétával érhető el a létesítmény. A vendégszektor bejáratához a Lőcsei utcai megállónál érdemes leszállni. Budafok vasútállomástól a BMTE Stadion mindegy 20 perces sétára található.

A BMTE Stadion környékén korlátozott számban van parkolási lehetőség. A mérkőzésre érkezők a stadion környékén lévő utcákban, a KRESZ szabályai szerint helyezhetik el gépjárműveiket.

(forrás: a Budafoki MTE hivatalos honlapja, budafokimte.hu)

TLC