Nem sikerült a pontot szereznünk a Promontor utcában

A  jó erőkből álló hazaiak 4-2-re győzték le csapatunkat a Merkantil Bank Liga NB II 7. fordulójában.

2021.09.12. Merkantil Bank Liga NB II, 7. forduló

Budafoki MTE – Tiszakécskei LC 4–2 (2–0)

Budapest, BMTE-stadion, 400 néző. Vezette: Erdős József (Máyer Gábor, Kiss Balázs)

BUDAFOKI MTE: Bese – Szalai D., Jagodics M., Fótyik, Kotula (Kalmár B., a szünetben) – Filkor (Nándori, 75.), Soltész – László D. (Zuigeber, 66.), Kovács D. (Adorján, 75.), Ihrig-Farkas – Szabó L. (Szabó M., 69.).

TISZAKÉCSKEI LC: Holczer – Vachtler (Kalmár F., 81.), Oláh M., Kiprich D., Farkas N., Uzoma (Csáki, 72.) – Kovács B. (Simon, 72.), Horváth A. (Zádori, 59.), Erdei (Pongárcz, 59.) – Szalay Sz., Heffler N.

Gólszerző: Szabó L. (1–0) a 19., Ihrig-Farkas (2–0) a 29., Heffler N. (11-esből, 2–1) a 40., Kalmár B. (3–1) a 70., Ihrig-Farkas (4–1) a 89., Kalmár F. (4–2) a 90. percben

Boér Gábor vezetőedző, Budafoki MTE: Magabiztos győzelem volt, bár már hamarabb is lezárhattuk volna a mérkőzést. A gólok számát tekintve maradt még bennünk bőven.

Visinka Ede vezetőedző, Tiszakécskei LC: Tudtuk, hogy erős az ellenfél, ennek ellenére játékban sikerült meglepnünk őket. Sajnos, saját hibáinkból adtunk nekik lehetőségeket, amiket könyörtelenül kihasználtak. 2-1-nél ,,aktív” eredményünk volt. Mondtam a srácoknak a félidőben, hogy lesz lehetőségünk egalizálni vagy akár fordítani. Viszont ezt követően csak kapufáig jutottunk, ha abból a szituációból gólt szerzünk más lehetett volna a végeredmény. A Budafok újabb gólt szerzett egy eladott labda után, majd egy lesgyanús szituációt követően. Mi már csak szépíteni tudtunk. Sok munka vár még ránk. Sajnos, ez a mérkőzés így alakult.

A Tiszakécskei LC legközelebb szerdán lép pályára, amikor is a Haladás vendége lesz Szombathelyen. Szombaton este pedig jön a várva-várt kupameccs az Újpest ellen.

Továbbra is Hajrá Kécske!

(fotók forrása: nso.hu)

TLC