A Rohonci úton vizitálunk szerdán

A tabella második helyén álló Szombathelyi Haladás oroszlánbarlangjában lépünk pályára a Merkantil Bank Liga NB II 8. fordulójában, a hétközi játéknapon. 

A Haladás sikeresen kezdte az NB II-es bajnokságot. Már tizenöt pontot számlálnak a Vas megyeiek. Legutóbb a Dorogi FC-t és a Szegedet múlták felül.

A mi gárdánk továbbra is első győzelmére hajt. Ennek tükrében is a mérkőzés egyértelmű esélyesei a hazaiak. Miért ne szerezhetnénk ezúttal komoly meglepetést? A szombathelyen elért bravúr nagy lökést adhatna labdarúgóinknak.

Keretünkben több labdarúgó nincs bevethető állapotban. Heffler Norbert és Lovas Andor betegség miatt hiányzik majd, Beliczky Gergő és Horváth Adrián továbbra is sérült. Még nincs bevethető állapotban Gréczi Gábor, Benke Áron és Farkas András sem.

A holnapi bajnoki mérkőzés előtt Visinka Ede, a Tiszakécskei LC vezetőedzője nyilatkozott klubunk honlapjának:

Alaposan kielemeztük a budafoki mérkőzést, azon dolgoztunk, hogy javítsuk azokat a hibákat, amelyeket ott elkövettünk. A holnapi mérkőzés esélyesei a hazaiak. Második helyen állnak a tabellán. Szeretnénk megnehezíteni a dolgukat. Hiszek a játékosaimban és a csapatjátékban! Azon leszünk, hogy kihozzuk a maximumot a mérkőzésből.

meccstörténelem:

Mindössze három hivatalos bajnoki mérkőzést játszottak egymás ellen eddig a két település labdarúgó csapatai. Kettőt az élvonalban, egyet pedig a járványhelyzet miatt megszakított NB II-es szezonban. A mérleg felénk billen: két tiszakécskei győzelem és egy szombathelyi siker. Legutóbb Gréczi Gábor és Dr. Kardos Norbert góljaival győztük le őket 2-0-ra.

szurkolói információk:

2021/22-ES JEGYÁRAK

B (B-közép): 2000 – Diák, nyugdíjas: 1000

C, D (Rohonci út felőli szektorok): 3000 – Diák, nyugdíjas: 1500

A12, A13, A14: 4000 – Diák, Nyugdíjas: 2000

A42, A43 (Családi szektor): 3000 forint/2 fő

Családi jegy vásárlása minimum 2 fő esetén – abból egyik főnek 14 éven alulinak kell lennie.Természetesen lehet 2 felnőtt, 2 gyerek – 2 felnőtt 1 gyerek – 2 felnőtt 3 gyerek is – lényeg, hogy egy családot alkossanak.

A2 (VIP): 16000

A mérkőzések megtekintése 6 év alatt ingyenes.

A mérkőzés csak védettségi- és személyi igazolvánnyal látogatható!

forrás: magyarfutball.hu, haladas.hu

TLC