A Haladás győzelmével ért véget a szerdai bajnokink

A Szombathelyi Haladás 1-0-ra győzte le csapatunkat szerdán este, a Merkantil Bank Liga 8. fordulójában.

A találkozó előtt, már csak a tabellára pillantva is megállapíthattuk, hogy melyik csapat a mérkőzés esélyese. Sajnos, nem sikerült meglepetést szereznünk a Rohonci úton. Az biztató volt, hogy a Tiszakécskei LC csapatának játéka javult a Budafoki MTE elleni csata óta, azonban ez is kevés volt a pontszerzéshez.

2021.09.15. Merkantil Bank Liga NB II, 8. FORDULÓ

Szombathelyi Haladás–Tiszakécskei LC 1–0 (1–0)

Szombathely, Haladás Sportkomplexum, 2208 néző, vezette: Barna Gábor (Mohos Dániel, Vörös Dániel)

Haladás: Rózsa – Kállai, Mocsi, Németh Milán, Bosnjak – Csilus, Holdampf, Kiss B., Szekér – Tóth-Gábor (Horváth R., 61.), Tóth Milán (Monori, 68.)

Tiszakécskei LC: Holczer – Oláh, Kiprich D., Farkas, Uzoma – Gyurján B. (Galacs, 78.), Pongrácz (Simon, 70.)., Kovács B., Erdei (Albert Á., 63.), Szalay (Kalmár, 63.). Vezetőedző: Visinka Ede.

Gólszerző: Tóth Milán (24.)

Visinka Ede, a Tiszakécskei LC vezetőedzője a mérkőzést követően nyilatkozott a tiszakecskefoci.hu-nak: Sajnálom, hogy újra vereséget szenvedtünk. Úgy gondolom, hogy előrébb léptünk játékban, erőnlétileg és taktikai szempontból is. Jól néztünk ki csapatként. Ebből kell építkezni. Még mindig nem elég a teljesítményünk a sikerhez, a közeljövőben még keményebben kell dolgoznunk. Remélem, hogy a szombati meccsre is tudunk egy szinttel előrébb lépni. Kemény munkával az eredményességet és a szerencsét is magunk mellé kell állítani! A csapat lelkének nagyon hiányzik a győzelem, sokat lendítene rajtunk a siker.

Szombaton sporttörténelmi mérkőzés vár ránk a Sportcentrumban, hiszen a Magyar Kupában az Újpest FC érkezik. Magyarország egyik legnagyobb múltú és egyik legkedveltebb klubja érkezik Tiszakécskére. Aki teheti, látogasson ki a mérkőzésre és szurkoljon a kécskei fiúknak!

fotók forrása: Unger Tamás/ Vas Népe

TLC