A győzelem megszerzése lebeg a szemünk előtt

Vasárnap a Szentlőrinc gárdáját fogadjuk a Sportcentrumban bajnoki mérkőzésen. A meccs érdekessége, hogy amíg mi ebben a bajnoki kiírásban még egyszer sem nyertünk, addig a vendégek egyszer sem kaptak ki. Itt az ideje, hogy megszakadjanak ezek a sorozatok! 

A Szentlőrinc hat döntetlent és két győzelmet ért el idáig a bajnokságban. A kupában a DVTK otthonában szoros meccsen vereséget szenvedtek és hozzánk hasonlóan kiestek. Marián Sluka vezetőedző tanítványai ennek ellenére rendkvívül masszív csapatot alkotnak. Nem lesz könnyű dolga együttesünknek vasárnap. Mindezzel együtt a győzelem megszerzése a cél, s az utóbbi időben javult a TLC játékának minősége, ami bizakodásra ad okot.

Továbbra is sérült Beliczky Gergő és Benke Áron, Horváth Adrián már elkezdte az edzéseket, de még a közös játékba nem szállhatott be. A keret többi tagja bevetésre készen várja a következő mérkőzéseket.

A tiszakecskefoci.hu-t Visinka Ede a Tiszakécskei LC vezetőedzője tájékoztatta a Szentlőrinc elleni mérkőzés kapcsán:

Keményen dolgozunk, hogy az a formajavulás, amit az előző mérkőzéseken mutattunk mostmár győzelemmel párosuljon. Ehhez szükségünk lesz minden játékosunkra és szurkolóinkra is. Egy győzelemmel átszakadhatna a gát és elindulhatnánk fölfelé. 

meccstörténelem: 

A Szentlőrinccel eddig mindössze kétszer játszott a tiszakécskei labdarúgó csapat bajnoki mérkőzésen. A 2017-2018-as bajnokságban, az NB III Közép csoportjában. Az idegenbeli mérkőzésen 0-0 lett az eredmény, még a Sportcentrumban lejátszott bajnoki örök emlék marad szurkolóink számára. Ez nem véletlen, hiszen akkor nyertük meg a bajnokságot a PMFC előtt és jutottunk fel az NB II-be. Kalmár két és Puskás egy góljával győztünk 3-0-ra, utána pedig kezdődhetett az ünneplés! Kalmár, Csáki és Oláh jelenleg is a keretünket erősíti az akkori csapatból. Az akkori Szentlőrincből Németh Márk játszik jelenleg a Dunántúli gárdában.

Kalmár egyik gólöröme a Szentlőrinc ellen 2018 júniusában.

szurkolói információk:

A mérkőzés védettségi- és személyi igazolvány együttes bemutatásával látogatható!

Zúgjon a Hajrá Kécske! Mindent bele fiúk!

TLC