Budaörsön vár ránk hétközi csata

A Merkantil Bank Liga NB II 10. fordulójában Budaörsre utazik labdarúgó csapatunk. Továbbra is cél az első győzelem megszerzése, hogy megkezdhessük a felzárkózást a kieső zónából.

A Budaörs jelenleg a 16. helyen áll a bajnokságban, legutóbb Dorogon játszottak 0-0-s döntetlent. Előtte a Szeged vitte el tőlük a bajnoki pontokat egy 4-1-es vereség alkalmával.

A honi szakportálok már 6 pontos alsóházi rangadóról írnak e mérkőzés kapcsán, kiemelve azt, hogy bár a bajnokság még nagyon hosszú, a bentmaradási versenyfutás szempontjából is nagy jelentőséggel bír a holnapi mérkőzés.

A tiszakecskefoci.hu-nak csapatunk vezetőedzője Visinka Ede mondta el gondolatait a holnapi mérkőzéssel kapcsolatban:

Minden egyes mérkőzés óriási téttel bír számunkra. Ez most már élet-halál harc. Tudjuk, hogy rendkívül erős ellenfél otthonába látogatunk. A Budaörs telis-tele van rutinos jó játékosokkal, nem véltelenül jók az eredményei. Nem régiben érkezett hozzájuk egy kiváló vezetőedző is. Biztos vagyok benne, hogy nagyon nehéz mérkőzés előtt állunk.

meccstörténelem:

Teljesen vegyes a kép, hiszen az eddigi három lejátszott bajnoki mérkőzésünkből 1 vereség, 1 döntetlen és 1 győzelem a mérleg.

  1. augusztus 26-án győztük le a budaörsi csapatot az NB II-ben Csáki Róbert és Dr. Kardos Norbert góljaival.

szurkolói információk:

bsc1924.com:

Az itthon játszott felnőtt bajnoki mérkőzésinkre egységesen 1000 Ft ellenében lehet jegyet vásárolni a mérkőzést megelőzően a helyszínen. A 14 év alatti gyerekek a mérkőzéseket díjmenetesen látogathatják! Továbbá díjtalan a belépés kerekesszékkel érkezők számára. Akadálymentes bejutás: Hazai pénztér, Árok utcai bejárat.

Meccsnapon a hazai, és a vendég pénztárak a mérkőzés előtt 1 órával nyitnak.

A jegyvásárlás alkalmával nem kell megadnotok a személyes adataitokat.

A hatályos jogszabályoknak megfelelően a stadionba érvényes jeggyel, védettségi igazolvánnyal és személyazonosító igazolvánnyal lehet csak belépni. Itt hívjuk fel a figyelmeteket, hogy az oltást igazoló papír, illetve a PCR-teszt nem jogosít belépésre, kizárólag a QR-kóddal ellátott plasztikkártyát, a telefonos applikációt illetve a telefonra letöltött Uniós védettségi igazolást fogják elfogadni! 18 éven aluli szurkolóink védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel léphetnek a stadion területére!

Hajrá Kécske! Mindent bele fiúk!

TLC