Pont nélkül maradtunk Budaörsön

Biztató első félidő után a második játékrész elején bekapott gyors gólok megpecsételték a sorsunkat Budaörsön. Végül simán, 3-0-s vereséget szenvedtünk.

Ez a mérkőzés hasonlóan az elmúlt vasárnapihoz egy jó első félidővel indult számunkra. Csapatunk teljesítményét látva bizakodhattunk, hogy végre eredményesek leszünk. Ehhez képest a második játékrész elején újra jöttek a hibák és az ellenfél góljai, amelyek megpecsételték a sorsunkat.
Sajnos, egyre nagyobb ponthátrányba kerülünk a mezőnyhöz képest, s bár még nagyon sok van hátra a bajnokságból nehéz dolgunk lesz a felzárkózás tekintetében. Vasárnap jön a Soroksár, amely csapat hozzánk hasonlóan vereséget szenvedett a mai napon. Rendkívül fontos ,,hat pontos” csata lesz, ráadásul a piros lap miatt nem játszhat első számú kapusunk, Holczer sem.
Feladni egy percre sem szabad! Fel kell állni a padlóról és harcolni a tiszakécskei színekért! Mindent bele fiúk! Hajrá Kécske!


2021.09.29. Merkantil Bank Liga NB II 10. forduló
Budaörsi SC–Tiszakécskei LC 3–0 (0–0)
Budaörs, 200 néző. Vezette: Zierkelbach Péter (Medovarszki János, Szalai Dániel)
Budaörsi SC: Tóth G. – Tóth K., Gyurácz, Fényes, Kapronczai – Sajbán M., Zsidai, Molnár Cs. – Winkler A. (Lengyel B., 81.), Horváth R. (Vankó I., 68.), Petneházi (Halmai Á., 59.)
Tiszakécskei LC: Holczer – Oláh M. (Vachtler, 62.), Kiprich D., Farkas N., Uzoma (Pongrácz V., 56.) – Gyurján B. (Csáki R., a szünetben), Horváth A. (Simon M., 56.), Erdei C. (Kalmár F., 68.) – Albert Á. – Szalay Sz., Heffler N.
Gólszerző: Winkler A. (47.), Petneházi (49. – 11-esből), Vankó I. (89.)
Kiállítva: Holczer (84.)


Visinka Ede vezetőedző, Tiszakécskei LC: Sajnálom, hogy ilyen arányú vereséget szenvedtünk. Az első félidő végéig egy gólos mérkőzésnek éreztem a találkozót. Ehhez képest a második játékrész elején gyorsan kivégeztük magunkat. Utána szétestünk, futottunk az eredmény után, a budaörsiek pedig jól kontráztak és kihasználták hibáinkat. Mindenféleképpen győznünk kell a Soroksár ellen!

Továbbra is Hajrá Kécske!
(fotók forrása: nso.hu)
TLC