,,Menekülnünk kell a győzelembe!”

A Merkantil Bank Liga NB II 11. fordulójában a Soroksár SC gárdája lesz csapatunk ellenfele a Sportcentrumban.

A mérkőzéssel kapcsolatban Visinka Ede, a Tiszakécskei LC NB II-es labdarúgó csapatának vezetőedzője nyilatkozott klubunk honlapjának:

Nehezen éltük meg a budaörsi vereséget, mert az első félidőben semmi nem utalt arra, hogy a végén kikaphatunk. Nincs más lehetőségünk: Menekülnünk kell a győzelembe! A Soroksár jó csapat, jó játékosokkal és edzőkkel. Megpróbáljuk itthon tartani a három pontot.

Keretünkből sérülés miatt még nem bevethető Benke Áron, Beliczky Gergő, Zádori Krisztián és Horváth Adrián, továbbá a Budaörsön kiállított Holczer Ádám sem áll eltiltás miatt Visinka Ede rendelkezésére.

A soroksári sárga-feketék jelenleg a tabella 16. helyén állnak. Legutóbb a Dorogtól szenvedtek hazai pályán 2-1-es vereséget. Lipcsei Péter csapatát még soha nem vertük meg a bajnokságban. Háromszor játszottunk egymás ellen. Két vereség és egy döntetlen a mérleg, továbbá 8-1-es gólkülönbség a Sori javára.

Érdekesség, hogy az a Ternován Patrik is pályára léphet a mérkőzésen, aki tavaly még NB III-as csapatunkban a Tiszakécskei LC mezét viselte.

szurkolói információk:

A mérkőzés védettségi- és személyi igazolvány együttes bemutatásával látogatható!

Hajrá Kécske! Mindent bele fiúk!

TLC