Változások a szakmai stábban és a játékoskeretben

A Tiszakécskei LC vezetése közös megegyezéssel szerződést bontott Kislőrincz György sport igazgatóval, Virágh Ferenc pályaedzővel, Nagy Zsolt kapusedzővel, Vellai Áron erőnléti edzővel és Albert Ádám labdarúgóval.

A klub vezetése ezúton is szeretné megköszönni mindannyijuknak az elmúlt években a Tiszakécskei LC berkeiben elvégzett áldozatos munkájukat! A jövőre nézve pedig mindannyijuknak jó egészséget és sok sikert kívánunk mind a magánéletben, mind szakmai téren!

Kislőrincz György a 2017-2018-as NB III-as bajnoki szezonban érkezett a tiszakécskei klub kötelékébe. A klub vezetésében komoly munkát végzett el és szép sikereket ért el. Részese volt az NB III Közép csoportjában megnyert bajnoki címnek és az emlékezetes NB II-es és Magyar Kupa szereplésnek, továbbá az NB III Keleti csoportjában megnyert legutóbbi bajnoki címnek.

 

Virágh Ferenc szintén a 2017-2018-as bajnoki szezonra érkezett klubunkhoz Szabó István pályaedzőjeként. Ő is két bajnoki címet ünnepelhetett a Tisza partján. Emellett több alkalommal megbízott vezetőedzőként is irányította a Tiszakécskei LC első csapatát, amellyel számos győzelemnek örülhetett.

Nagy Zsolt kapusedző még korábban, szakmai igazgatónkkal, Nyilas Elekkel egy időben, a 2015-2016-os megyei első osztályú bajnoki szezonra érkezett, az akkor még Duna Aszfalt TVSE néven szereplő gárdához. Ebből adódik, hogy ő még több sikernek lehetett részese a Tisza partján, hiszen az NB III-as bajnoki címek mellett, megyei bajnokságot és megyei kupát is nyert. Kijelenthető, hogy labdarúgóként és edzőként is beírta magát a kécskei labdarúgás históriás könyvébe.

Vellai Áron erőnléti edző Simon Antal vezetőedzősége idején 2019-ben érkezett Tiszakécskére. Az NB II-es bajnoki szereplést követően, 2021-ben ő is részese volt az NB III Keleti csoportját megnyerő bajnokcsapatnak.

Albert Ádám labdarúgó szintén távozik a klubtól, amelyhez az elmúlt bajnoki szezon féltávjánál csatlakozott. Ő is bajnoki címet ünneplehetett a TLC színeiben.

A klub vezetéséhez Hoffmann Attila marketing vezetőként, Holecz Péter pedig technikai vezetőként csatlakozott. A szakmai stáb tagjainak pótlásáig Nyilas Elek szakmai igazgató és Kertes István erőnléti edző segíti Visinka Ede vezetőedző munkáját.

TLC