Ajkán folytatjuk! Hajrá Kécske!

A Merkantil Bank Liga NB II 12. fordulójában október 17-én Ajkán lépnek pályára labdarúgóink.

A mérkőzés előtti napon Visinka Ede, a Tiszakécskei LC vezetőedzője nyilatkozott klubunk honlapjának:

Jól jött a csapatnak a válogatott mérkőzések miatti szünet, abból a szempontból, hogy nagyon sokat dolgoztunk és a korábban sérült játékosoknak is adtunk meccsterhelést a Békéscsaba elleni edzőmérkőzésen. A kemény munkának meg lesz az eredménye! Számunkra minden mérkőzés egy új háború és élet-halál harc.

Összehangolódott az új szakmai stáb. Korábban már dolgoztunk egy klubnál, hiszen Viktor a kapusunk volt Kecskeméten az első csapatnál, még József az utánpótlásban volt edző a megyeszékhelyen. Nyugodtan állíthatom, hogy mind emberileg, mind szakmailag erősítést jelentenek majd Tiszakécskén.

A csapattal sérülés miatt nem utazhatott el Ajkára Simon Márk, Beliczky Gergő és Horváth Adrián, Kiprich Dávid betegség -, Oláh Máté pedig eltiltása miatt nem játszhat vasárnap.

Az ajkai csapat 14. a bajnokságban 10 pont előnyben vannak hozzánk képest. Legutoljára Dorogon játszottak 0-0-s döntetlent. Érdekesség, hogy testvérpárharcot is hozhat a holnapi mérkőzés: Heffler Norbert farkasszemet nézhet Heffler Tiborral, emellett egykori játékosunk Stoiacovici Dávid is pályára léphet ellenünk.

meccstörténelem:

Két másodosztályú bajnoki eddig mindössze a közös labdarúgómúlt. 2019 augusztusában mi nyertünk 2-1-re hazai pályán, még 2019 decemberében 1-0-ra győzött az Ajka otthon.

szurkolói információk:

Normál árú jegy: 1.000 Ft
Diák / nyugdíjas jegy: 500 Ft
14 éves kor alatt és a hölgyeknek a belépés díjtalan!

Jegyelővételre jelenleg nincsen lehetőség!

A mérkőzés napján a jegypénztárak a mérkőzés előtt egy órával nyitnak.

Belépés a hatályos járványügyi előírásoknak megfelelően, kizárólag védettségi és személyi igazolvány bemutatásával.

Hajrá Kécske! Mindent bele fiúk!

TLC

(borítókép forrása: Sipos Bence/Kécskei Krónika)